Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért lehet az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lehet az, hogy egy maximum 6-os csaj elutasító, közömbös egy 7-8-as pasival szemben?

Figyelt kérdés
Fiúktól, lányoktól is kérdezném. A csaj legfeljebb 6-os, a fiú 7-8-as, tehát minimum 1-gyel felette van. A csaj mégis úgy viselkedik, mintha ő lenne egy 9-es, közömbös, szinte elutasító a pasival szemben. Persze ilyen van, nem minden a külső: de nemrég még maga hajtott a 7-8-as pasira. Mi változhatott ebben a csajban?
2015. szept. 29. 20:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is kapott privátot. :D
2015. szept. 29. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
JA, és szerintem csak a tükörképének 9-es. :D
2015. szept. 29. 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy primitív suttyó, hogy privátokat másolgassak, azért privát, egyébként csak képet kértek. Semmi extra nem volt.
2015. szept. 29. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem baj 9-es, így is nevetünk ;)
2015. szept. 29. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes én is azért járok ide.
2015. szept. 29. 21:48
 16/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Bármennyire hihetetlen, de bizonyára nem érdekli. Nem kötelessége neki minden pasi nyakába omlania. Túltette magát rajta és már nem érdekli.
2015. szept. 29. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt feleslegesnek és értelmetlennek tartom ezt a pontozásos besorolást, már csak azért is, mert tényleg nagyon relatív, hogy ki mit tart szépnek, másrészt mert önmagában a külső a személyiség nélkül az emberek többségének nem mérvadó olyan szempontból, hogy akarna-e ismerkedni az illetővel vagy sem.

Itt is egy csomószor szembesültem vele, hogy olyan pasi vagy olyan nő, akiért más odavan egy kép alapján, nekem abszolút nem jön be, vagy éppen fordítva.

Van, akinek a belinkelt női ideálja a szememben már kórosan alultápláltnak tűnik, vagy az a pasi, akire hárman mondják, hogy "nem rugdosnák ki az ágyukból", az én szememben egy abszolút feminin megjelenésű férfi, akit én egy kicsit sem látok vonzónak, közben meg olyan kérdezőket húznak le meg fikáznak le bántó megjegyzésekkel a saját magukról feltöltött kép alapján egyes női hozzászólók, akik szerintem teljesen jól néznek ki, normális, férfias felsőtesttel, jó adottságokkal, csak nem agyongyurmázva.

Csak hogy láss rá egy konkrét példát, ha van kedved, hogy ez az értékelés mennyire szubjektív dolog, ennél a kérdésnél nekem ha van gyönyörű nő köztük, akkor az az 5. képen látható az az (ha pontozni akartam volna, ő az én szememben biztos 10/10, más viszont 10/7-re, a 10. hozzászóló meg 10/3-ra értékelte.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

Innentől fogva mégis miről beszélünk, amikor te, én vagy bárki más azt mondja valakire, hogy 10/x?

Vagy pont nemrég linkelte be ezt valaki egy kérdéshez: minden idők top 25 férfi modellje:

[link]

Biztos nem véletlenül lettek keresett modellek, de nekem a 25 pasi közül összesen 3 van, aki bejön külsőre, közben meg a hétköznapi életben, ha nem a 4 fal között töltöm a napot, akkor jó eséllyel naponta látok legalább 1-2 olyan férfit az utcán jártamban-keltemben, akit kifejezetten vonzónak látok, és akiben van valami, ami megfog.

Az általad felhozott konkrét esetben, ha korábban tényleg tetszett még a lánynak az a srác, akkor szerintem elképzelhető, hogy egyszerűen az önérzete miatt lett vele elutasító egy idő után, miután korábban - nem tudom, mennyi ideig - hiába próbált közeledni, vagy időközben beleszerethetett másba, és már tényleg nem érdekli a srác, meg az is könnyen lehet, hogy ahogy idővel jobban megismerte, elvesztette a varázsát.

(Velem is előfordult nem egyszer, hogy egy férfiban megfogott valami külsőre felszínes ismeretség után, aztán ahogy jobban megismertem a személyiségét, láttam a megnyilvánulásait, hogy hogyan beszél és viselkedik másokkal, az olyan szinten kiábrándító, lelombozó volt számomra, hogy a fizikai vonzalmat is hamar kinyírta, mint ahogy történetesen fordított eset is volt többször is, ami a szerencsésebbik eset.)

2015. szept. 29. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es teljesen egyetértek veled, a számból vetted ki a szavakat! Pont azt akartam írni, hogy a kérdező azt gondolja, hogy a lány 6-os, de csak az ő szemében és afiú 7-8-as. nem a skálákat kell figyelembe venni, hanem magát az embert.

Ha egy lányt úgy nevelnek, hogy "te vagy a legszebb", akkor ő szépnek fogja magát érezni, úgy fog viselkedni, meglesz a maga tartása. Mindenkinek van valamilyen ízlése maga felé és a külvilág felé. Ezer oka lehet, hogy nem tetszik neki a srác. Leginkább pont nem a külső szokott probléma lenni senkinél!

46/F

2015. szept. 30. 00:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi furcsa ebben. Ha meglátsz valakit ismeretlenül akkor nálad is a küldő fog elsőre dominálni. Én egy kb 3-as 4-es pasi vagyok és egy minimum 8-9-es feleségem van. Amikor megismertem olyan volt mint egy model. És mégis engem szeret és sosem csalna meg vagy hagyna el :)
2015. szept. 30. 00:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Itt kicsit sok az objektivitásra képtelen ember. Persze hogy be lehet pontozni mindenkit a külseje alapján. Ha bármelyikőtöknek feltennénk a képét egy oldalra, ahol az ellenkező nem 1000 tagja pontozna 1-től 10-ig tartó skálán, akkor kialakulna egy átlag konszenzus a külsőtökről. Annyira vagytok vonzóak külsőre általában a másik nem szemében.

Nem értem ezen mi olyan durva. A külső elég objektíven mérhető. Akiket szép lánynak hívunk, azokat nem véletlenül 10-ből 9 pasi dugná meg, akiket meg rondának, azokat nem véletlenül 10-ből 2 mondjuk. Létezik a szépség objektív mérése is. Mocskos hazugság, hogy a szépség mindenkinél más.

2015. szept. 30. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!