Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy viszonyultok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viszonyultok egy 22/6,5-es mérethez? Tetszik vagy inkabb eltántorít?

Figyelt kérdés
Nem, nem az egomat novelni tettem fel ezt a kerdest, nem kerek kioktato uzeneteket, sem valaszokat :) elsosorban holgyek valaszat varom :)
2015. nov. 1. 12:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

xd jogos, lehet a porszívó nem bírná a tempót..:D

A kreativitás fejlesztésével fog előjönni a humor is kedves kérdező.. Maga a kreativitás is humor, ha valaki nem veszi komolyan a baromságokat..:D Nem arról van itt szó kérlek szépen, hogy kifigurázzuk a kérdést, csak próbálunk segítőkészek lenni fiúként, úgy hogy kreatívak vagyunk, semmi másról nincs itt szó..:o:D:D

2015. nov. 1. 13:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább azt a doboz sört kérem a hűtőből! Az is pont ekkora, és az biztos belém fér.
2015. nov. 1. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Mintha te nem unalomból kérdeznéd meg minden nap :-P
2015. nov. 1. 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem unod még, hogy olysn hülye vagy, mint moszkvát a hó???

Kit érdekel a tököd? Mi??? Tiszta idegállapotba kerülök az ilyen hülyék miatt! :)

2015. nov. 1. 13:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Sehogy nem viszonyulok, ha hüvelytükrözést szeretnék inkább elmennék a kórházba. Túúúl nagy!
2015. nov. 1. 13:49
 16/21 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy nem tanitottak meg, hogyha valami nem erdekel, abba ne szoljatok bele, de hogy en lennek a hulye mert kerdest teszek fel, azt mar kicsit erosnek tartom. Dehat kinek mi, szuleiteknek biztos volt jobb dolga, mint jomodorra, illemre tanitani a gyereket, vagy egy kis ertelmet nyomni bele. En feltettem egy kerdest, ha vaj van vele, majd torlik, addig pedig, nem em vagyok a hulye, nem en irok baromsagokat, mikor alul a gyengebbek kedveert le van irva, hogy ezekre nem vagyok kivancsi. Szovegertes, intelligencia 0..
2015. nov. 1. 14:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Innentol nem erdekelnek a valaszok, ha valaki ertelmes valaszt adna, privatban tegye. Jo szorakozast, intelligens megmondok :)
2015. nov. 1. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:

"nem en irok baromsagokat"

Hát de

Amúgy meg mit vársz? Minden nap kiteszed a kérdést és mindig ilyen válaszokat kapsz. Azt hiszed, hogy most majd más lesz? Az őrület egyik jele, ha valaki valamit mindíg ugyanúgy csinál, mindig más eredményt várva

2015. nov. 1. 15:49
 19/21 A kérdező kommentje:
Szamold meg, hany darab ertelmes valaszt kaptam es rajossz miert:)
2015. nov. 1. 15:54
 20/21 anonim ***** válasza:
nem akarok a neteháborúkba belefolyni, se péniszméregetésbe(xd), de talán a kérdés tartalmával van a probléma, nem feltétlenül az, hogy mennyiszer lett kirakva..:/ Aki olyanokat ír ki, hogy nem kérek a trollokból, a hülye üzenetekből, a témától eltérő hülyeségekből, azok fogják leginkább kapni azt..
2015. nov. 1. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!