Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy 6 év után, már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 6 év után, már csak havonta 3 szor szexelünk? De azok is csak gyors menetek.

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, valószínűleg ez is okozza a problémát, hogy nincs hol szeretkezni normálisan, csak az autóban. Ez régen izgalmas volt, mikor elvakított a szerelem, de az utolsó 2 évben már egyre ritkábban van kedvünk hozzá. Ha mégis arra kerül a sor, akkoris csak annyit akar, hogy gyorsan vetkőzzünk le félig meddig, bedugja egyből, aztán 10 perc, elélvez, vége és öltözünk. Nekem emiatt belekezdeni sincsen kedvem, csak felesleges kényelmetlenkedés, kicsi a hely, hideg van, kosz van, nem tudok utánna megmosakodni, és még csak nem is élvezek el tőle ennyi idő alatt. Megbeszélni nincs mit, neki ez úgy tűnik így jó, nem akar változtatni. (Összeköltözni sem akar, csak halogatja, kifogásokat keres.) Viszont én általánosságban a szexet kívánom, nagyon is, csak éppen nem így, és talán nem vele.. Gyakran fantáziálok más férfiakról, sokat masztizok is, de az nem ugyanaz. Nem tudom, hogy ez természetes e, minden ennyi ideje tartó kapcsolatban így van e, mikor elmúlik a lángoló szerelem. Vagy csak nálunk van így, és lehet nincs értelme folytatni?
2015. okt. 30. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez nem normális. 6 év után max havi 1 aktus az indokolt.
2015. okt. 30. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatban előfordulnak hullámvölgyek is. Esetetekben, ha csak a leírtakat veszem alapul, azt mondanám a szex a legkisebb probléma. A párod 6 év együttlét után is elzárkózik az összeköltözés gondolatától, 2 éve fokozatosan eltávolodtok egymástól. Feltételezem, hogy a közösen eltöltött minőségi kikapcsolódás (kirándulások, utazás, vacsora, egyéb közös programok) is a 0 felé közelít...

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy zátonyra futott ez a kapcsolat.

Azt tanácsolom, hogy üljetek le beszélgetni. Ha nem hajlandó változtatni, vagy miután átrágtátok magatokat rajta, nem látod, hogy tenne is az ügy érdekében, szakítsatok. Úgy érzem, te is erre a következtetésre jutottál. Szerintem helyesen.

2015. okt. 30. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem élek együtt a párommal, de legalább 20x szexelünk havonta, bár két éve vagyunk együtt ... szóval nem normális :-P

De főleg az nem normális, hogy 6 év alatt nem tudtátok megoldani, hogy legyen hol szexelni ... azért ez sokat elmond :-(

2015. okt. 30. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért csak az autóban lehet? Ha nem is éltek együtt, nincs lakásotok? Szülőkkel éltek? Biztos hogy ők sincsenek otthon mindíg. Meg ezek szerint az elmúlt hat évben nem tudtatok kettesben lenni (mert ugye ahol kettesben lenni lehet, ott szexelni is). Milyen kapcsolat az ahol mindig a nyakatokon van valaki? Lehet hogy rég együtt vagytok, de szerintem ilyen körülmények közt még csak meg sem tudtátok ismerni egymást rendesen
2015. okt. 30. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után sem akar összeköltözni annak valami oka van.... szerintem nincs értelme folytatni. A szex nagyon fontos.
2015. okt. 30. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha 6éve együtt vagytok már de nincs hol szexelnetek ott azért komoly bajok lehetnek nagyon át kellene értékelni a dolgokat meg a kapcsolatot is. Egyénként egyáltalán nem normális dolog ez én 4 és fél éve vagyok együtt a párommal de heti 4szer5ször szexelünk. 21/l
2015. okt. 31. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!