Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem rendszeresen önkielégít, mindig megtalálom a zsebkendőket, mert nem dobja ki maga után. Ez nagyon zavar, mármint hogy magát kényezteti, nem engem. Kb. havonta kétszer szexelünk, többet nem akar. Mit tegyek?
Miben változtál a kapcsolat kezdete óta? Próbálj olyan lenni ismét!
Mondtál nemet korábban szexre?
Elgondolkodnék rajta, hogy a keze miért jobb a szexhez, mint te magad ... :-P
Mondjuk normális és minden férfi maszturbál kapcsolat mellett is, de hogy csak havonta 2x ér hozzád, az gáz ...
Én nem vagyok egy gyakorlott valaki 19 évesen, de már beszélgettünk erről a barátaimmal.
Az a megállapításunk, hogy valószínű, hogy a kézzel történő kielégülés közben a fantáziája többet nyújt neki mint amennyit Te nyújtasz neki.
Nem biztos, hogy igaz, de elgondolkodtató lehet.
Mennyi ideje vagytok együtt?
Egyébként én is azt tudnám javasolni, amit az egyik előttem szóló írt. Kicsit próbálj meg más lenni, lehet, beleunt a monoton "forgatókönyvbe". De persze, ha ez sem válik be, kérdezd meg, miért nem akarja veled a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!