Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemi erőszaknak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi erőszaknak számít?

Figyelt kérdés
Sziasztok, erőszaknak számít ha a nő nem akarja még. De el kezdenek inni, és mindkét fél nagyon be van rúgva. Le fekszenek úgy hogy a nő nem is volt magánál, de a férfi se nagyon...

2015. okt. 30. 12:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Igen, annak.
2015. okt. 30. 12:09
 2/20 anonim ***** válasza:
4%

necces kérdés.

mivel mindketten bódult állapotba voltatok ezert sztem nem az.

akkor elnne az ha a csávó magánál eltt volna és csak téged itat le.

2015. okt. 30. 12:11
 3/20 A kérdező kommentje:
2. Az addig oké, de mondani bármit lehet. És ha csak 2 sört ivott meg? Attól még magánál lehet, de mondhatja azt hogy 2 sörtől teljesen fejre állt...
2015. okt. 30. 12:16
 4/20 A kérdező kommentje:

1. Úgy értem a kérdést, hogy bódult állapotba, a csaj nem ellenkezik.

Érdekelne melyik esetbe, bünteti ezt a törvény.

1.

Ha csak be van rúgva és annyira, hogy egnedi a szexet.

2.

Vagy pedig nincs magánál, alszik vagy értelem szerűen teljesen kidőlt...

2015. okt. 30. 12:18
 5/20 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy nincs magánál? Van az a kategóriájú részegség, amikor az ember nem veszi figyelembe, milyen következményei vannak annak, amit tesz, és mindenben benne van. Ilyen helyzetben előfordul, hogy a csaj utólag "megbánja", és úgy próbálja beadni a dolgot, mintha ő nem akarta volna és kihasználták volna. Ez nem nemi erőszak, a közelében sincs. Na de ha valaki annyira részeg, akár saját akaratából, akár más leitatta, ez nem számít, szóval ha nincs tudatánál, esetleg konkrétan eszméletlen, az erősen kimeríti a szexuális erőszakot.
2015. okt. 30. 12:19
 6/20 Linó03 ***** válasza:

2-eshez csatlakozom.

2 sörtől fejre állt? Hát... le kell tesztelni, amúgy meg nem hinném.

2015. okt. 30. 12:19
 7/20 anonim ***** válasza:
szóval kellemesen telt az őszi szünet? :D
2015. okt. 30. 12:20
 8/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyon necces.

Damu Roland, hiába nem volt semmi bizonyíték, a sitten rohad.

2015. okt. 30. 12:20
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, semmi ilyen nem történt csak valahogy mindig érdekelt, hogy ilyenkor mi van...:D
2015. okt. 30. 12:26
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A törvény azt mondja: Nemi erőszakot követ el az, aki "más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel."

Itt szó nincs arról, hogy a csaj beleegyezett-e, vagy hogy a pasi mennyire volt részeg. Sőt, még csak behatolásról sincs szó, már ha leszopatod, az is szexuális cselekmény.

Én úgy látom, már csak az a kérdés, hogy mi számít "akaratnyilvánításra képtelen állapotnak". Ha alszik, vagy ájult, az biztosan az, de hogy pár sörtől mennyire állt fejre, azon a jogászok biztos hosszan elvitatkoznának, de akár annak is nyilváníthatják szerintem. Nem vagyok jogász, de ez kétesélyesnek tűnik.

2015. okt. 30. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!