Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy nőnek elvárása, hogy a férfi egy órát bírja az ágyban?
Figyelt kérdés
Fél óra kevés neki és azt akarja, hogy 1 órán keresztül döngölje valaki, aki nem bírja addig, az szóba sem jöhet nála. Nem sok ez egy kicsit?2015. okt. 29. 20:12
11/19 anonim válasza:
normális. simán szeretkezek egy óráig. sőt, tovább. persze ez nem csak maga az aktus, de előjáték, közötte, utó mindig van. azzal együtt meg sokszor bőven kitesz több órát
12/19 anonim válasza:
17-18 évesen nekem is ment egy órán keresztül. Most 35 évesen már nem menő a folyamatos reszelés, inkább a meghittebb együttlétek.
13/19 anonim válasza:
attól hogy valaki sokat szeretkezik ugyanúgy lehetnek meghittek az együttlétek nem csak reszelés. de magadat remélem megnyugtattad h te már menőbb van mint a fiatalabbak:DDD de úgy is fogalmazhatsz, hogy már nem olyan izgalmas és nem kívánod annyira a párod vagy éppen csak nem bírsz annyi menetet
14/19 anonim válasza:
meg amúgy az hogy valaki egy órán keresztül szexel neked abból az jön le hogy az csak reszelés? pont, hogy a hosszú szexek romantikusabbak, mint a gyors menetek. nem arról volt szó hogy 24ből 18at végigszexelnek..
15/19 anonim válasza:
Én birom, szóval teljesíthető elvárás.
16/19 anonim válasza:
Erre pocsékolni az embernek a drága idejét ???
17/19 anonim válasza:
A bika is tud ötször, hatszor is egymás után. (De nem is ugyanazzal a tehénnel.)
18/19 anonim válasza:
Én 38 éves pasas vagyok a bírom két órát is. Akkor élvezek el, amikor akarok .
19/19 anonim válasza:
a csajon is múlik ez.
ha nem unom meg a képét és fent tudja tartani az érdeklődésem,akkor simán össze lehet hozni ilyesmit rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!