Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy nőnek elvárása, hogy a férfi egy órát bírja az ágyban?

Figyelt kérdés
Fél óra kevés neki és azt akarja, hogy 1 órán keresztül döngölje valaki, aki nem bírja addig, az szóba sem jöhet nála. Nem sok ez egy kicsit?
2015. okt. 29. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
normális. simán szeretkezek egy óráig. sőt, tovább. persze ez nem csak maga az aktus, de előjáték, közötte, utó mindig van. azzal együtt meg sokszor bőven kitesz több órát
2015. okt. 30. 00:27
 12/19 anonim ***** válasza:
17-18 évesen nekem is ment egy órán keresztül. Most 35 évesen már nem menő a folyamatos reszelés, inkább a meghittebb együttlétek.
2015. okt. 30. 11:34
 13/19 anonim ***** válasza:
attól hogy valaki sokat szeretkezik ugyanúgy lehetnek meghittek az együttlétek nem csak reszelés. de magadat remélem megnyugtattad h te már menőbb van mint a fiatalabbak:DDD de úgy is fogalmazhatsz, hogy már nem olyan izgalmas és nem kívánod annyira a párod vagy éppen csak nem bírsz annyi menetet
2015. okt. 30. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:
meg amúgy az hogy valaki egy órán keresztül szexel neked abból az jön le hogy az csak reszelés? pont, hogy a hosszú szexek romantikusabbak, mint a gyors menetek. nem arról volt szó hogy 24ből 18at végigszexelnek..
2015. okt. 30. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Én birom, szóval teljesíthető elvárás.
2015. nov. 4. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Erre pocsékolni az embernek a drága idejét ???
2015. nov. 4. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
A bika is tud ötször, hatszor is egymás után. (De nem is ugyanazzal a tehénnel.)
2015. nov. 4. 23:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 38 éves pasas vagyok a bírom két órát is. Akkor élvezek el, amikor akarok .
2015. nov. 6. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:

a csajon is múlik ez.

ha nem unom meg a képét és fent tudja tartani az érdeklődésem,akkor simán össze lehet hozni ilyesmit rendszeresen.

2015. nov. 28. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!