Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok érdekel hogy milyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok érdekel hogy milyenek a pasik akikkel lefeküdtetek? Másnak érzem magam az átlagosnál. Leirom én milyen vagyok és véleményezetek, kerdezetek.

Figyelt kérdés
Úgy érzem más vagyok mint a többi férfi, mikor megismerek egy lányt aki nagyon tetszik, szeretem elkáprásztattni, meglepni, kedveskedni és mikor lefekszek vele nem bírok magamal szinte egész éjjel kényeztettni és dugni akarom, érdekes mikor elelvezek nem lankadok le, folytatom tovább megállás nélkül. Fiatal vagyok még ez azért lehet vagy én ilyen fajta vagyok?
2015. okt. 29. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én rengeteg ilyen embert ismerek. hidd el, nem vagy különb vagy különlegesebb senki másnál.
2015. okt. 29. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Biztos azért mert közeleg a hétvége és fáratt vagyok, de én nem értem mit akar ez a majom megtudni :D
2015. okt. 29. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!