Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy lefeküdtetek haverotok anyjával?
Én egy non-stoppos csajt szedtem fel.
Ő 49 volt én 23. :D
Bebasztam a non-stop előtt, dumáltam vele láttam hogy akar valamit, és haza hívtam.
Sexeltünk, ott aludt. Reggel hívta a fia hogy hol a retekbe van. A fia idősebb volt nálam. XD
1 válaszoló.
uyge neked nagy a pénised és magas is vagy ?
utolsó nyilvá nazért állt egyáltalán szóva veled mivel magas vagy ez önbizalamt ad és szerintem a péniszed is nagy
eltaláltam ?
Megismétlem: fél évembe került! Fél évig minden áldott este ott voltam, fél évig próbálgattam magamhoz édesgetni a csajt, aki persze magasról tett rám. Már az anyja is rám szólt, hogy szép dolog a kitartás, de vegyem már észre, hogy gyerek vagyok a lányához. :-))
Nem vagyok különösebben magas. A 176 centimmel inkább alacsonynak mondanám magam.
Önbizalmam egy ilyen szép lánnyal szemben nem sokat ért volna, a farkamat pedig ő mérte meg később, de ez az ismerkedési fázisban nyilván nem játszott. Az, hogy egy évig velem volt, talán köszönhető a 18,5 centinek. :-))
szerencsés ember vagy utolsó, 176 cm-vel azért mindenkihez szitne odatudsz menni.
18,5 pénisszel meg...tedd össze a kezed ! jah és apádnak köszönd meg.
lány annyának nem modntad meg a magadét ? hoyghéé nézze meg agyon dugom a lányát gyerekként a nagy farkammal. kér maga is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!