Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy lefeküdtetek egy olyan pasival, akit nem is tartottatok annyira vonzónak? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
tetszett a kocsija
2015. szept. 9. 00:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó humora volt, szimpi volt a kezdetektől-magabiztos, jókat lehetett vele dumálni, tudott komoly is lenni, nem futott a nők után... Nem volt helyes, de imádtam. 5 évig voltunk együtt. 28/N 28/F (Most úgy néz ki megint összejövünk)
2015. szept. 9. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert igazi úriember volt mindig, minden helyzetben! És imádtam minden egyes vele töltött percet. Mert mellette mindig önmagam lehetek! :)
2015. szept. 9. 00:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem,én eddig egy pasival feküdtem le és més mindig vele vagyok :D
2015. szept. 9. 06:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Az nem tudom számít-e, hogyha a szex idején még vonzónak találtam, de utána nagyon hamar, szinte napok alatt vesztette el véglegesen a vonzóságát a szememben.
2015. szept. 9. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem van egy pasi akihez nagyon nagyon vonzodom, es barhol ra tudnek maszni.. vegem van tole. aztan multkor baratnom megkerdezte h mi tetszik rajta hisz nem is jo pasi, es megneztem tenylegnem helyes vagy barmi.. de en akkoris megmagyarazhatatlanul vonzodom hozza. 24l
2015. szept. 9. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

Olyan is volt, hogy valakit emberileg megkedveltem, és bár nem tartottam vonzónak fizikailag, mégis jártunk, így nyilván szex is volt.

De olyan is előfordult - erre nem vagyok büszke - hogy egy szerelmi bánatomban egyszerűen kellett valaki "pótléknak", egy pasi meg régóta ostromolt, és beadtam neki a derekam. Azt hiszem, direkt olyat választottam, akiről biztosan tudtam, hogy nem fogok belezúgni...

2015. szept. 9. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt, igen. Szexpartner keresőn "találkoztunk". Kép alapján megbeszéltünk a talit, de élőben még rosszabb volt, a többiről nem is beszélve...
2015. szept. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!