Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a leggyorsabb módja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leggyorsabb módja hogy csúcsra juttassak egy nőt? (lányok? )

Figyelt kérdés
nem akarom elkapkodni de kíváncsi vagyok hogy mennek el a leghamarabb

2015. okt. 28. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Hegymászás.:D Viccen kívül hosszú elôjáték és jó technika.

19L

2015. okt. 28. 18:59
 2/15 A kérdező kommentje:

a hosszú előjáték már nem gyors : D

de köszi hogy írtál :)

2015. okt. 28. 19:00
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Vastag pénztárca :)

Komolyra fordítva,minden nőnél más szerintem.

Illetve nyilván vannak alap dolgok,de kész recept nincs mindenkire.

2015. okt. 28. 19:03
 4/15 A kérdező kommentje:

egy általánosra vagyok kíváncsi :)

orál , ujjazás , g-pont , csikló ... stb

2015. okt. 28. 19:06
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Nincs 1 általános!

Van akinek az oral,van akinek a g pont,stb.

De ha jól csinálod és a partnered képes rá akkor legyen a g pont!

2015. okt. 28. 19:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, bármit is akarsz egy nővel tenni, a lényeg, hogy ne gyorsan akard, és hogy ne legyen benne akarás.
2015. okt. 28. 19:32
 7/15 anonim ***** válasza:
2015. okt. 29. 16:52
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha megdugod.
2015. nov. 9. 20:30
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha jól megujjazod miközben kinyalod. De mind a 2t jól kell csinálni. Ne csak nyald, hanem szívd, picit harapd is, a kezed meg gyorsan járjon 😃
2015. nov. 25. 19:36
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Legtöbb esetben először gyengéden kell kezdeni a dolgokat, és nem egyből durván, mert az eléggé fájdalmas lehet. Szóval lassú mozdulatok kellenek a kezdéshez, aztán mehet egyre erőteljesebben. Ujjazásnál sokszor hatásos a "mélyre" menetel. Egyébként pedig érdemes a csiklóizgatásra is sok időt fordítani, mert sokaknak az okoz a legnagyobb, leggyorsabb orgazmust. Nálam például az a legütősebb. Ha megtalálod a megfelelő "pontot", akkor Isten vagy nála (persze ha ő is élvezi, mert ugye kinek mi a gyengéje). Nem mondom, hogy elsőre menni fog, de kitapasztalható! ;) Ezek mellett tudod befolyásolni a dolgokat a tapintásoddal, nézéseiddel, apró hangjaiddal. Hm... Sok dolog van, amivel tudod "gyorsítani" a folyamatot. Na, és még nem is beszéltem az orál-ról, amit ha jól csinálsz, akkor akár pillanatok alatt csúcsra juttathatod a nőt. Csak tudni kell a teknikáját.:'D Egyébként ez emberfüggő, hiszen mindenkinek más a gyengéje és mindenkinek más a "gyors" csúcsra jutás. Van akinek a leggyorsabb pár perc, míg másoknál akár jóval tovább is eltarthat.:) Ha valami kérdésed lenne, írj nyugodtan privátot. ^^ 16/L
2015. dec. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!