Leggyorsabb internet?
Tudná valaki hol lehet megkapni jó áronn a legjobb netet ? ami nem FiberNet. mert hozzánk nem hozzák be mert falu :/ Neztem hogy 1700Mbps os letoltés és ugyan az a feltöltés és digitől budapesten satobbi (facebookon nagyra voltak a jó netesek)...
És aki tudná hogy szlovákiában hol éri meg a legjobban szintén az is leirhatná de elég magyarország is mert majdnem ugyan az a 2 :D
Köszioke előre is :)
Bizony nem mindegy a lakhely és az ottani hálózati infrastruktúra. Én Budapest egyik belvárosi kerületében lakom és az UPC a legjobb, ami választható (a T-online-nál messze jobb). Náluk 500/22 a leggyorsabb csomag, de nekem 240/20-as van. Teljesen elégedett vagyok vele, kellemesen gyors ez is. Tesóméknál szintén Budapesten 10 kilométerrel odébb csak T-online van, ahol 120/10 a legyorsabb előfizetés (ők 50/5-vel nyomulnak).
A diginetnél elvileg 1000/200 a legnagyobb csomag az 500/200 után, de ezt nem tudják mindenhol biztosítani Ők sem. Ahol meg esetleg csak Invitel van, ott 150/60-as maximum csomaggal kell megelégedni (ez sem tré amúgy). Ha valakinél csak ADSL jöhet szóba, annak meg kell elégednie 30Mbps maximális letöltési lehetőséggel.
Persze ezekhez mind hozzátartozik, hogy az előfizetett csomag nem garantált érték azaz ha rossz helyen lakik valaki, akkor nem biztos, hogy eléri az ígért mértéket a sebesség (ezért van mindig garantált érték is feltüntetve).
Közvetlen internet kapcsolat, vízivárosi kis cégek (volt amelyik előbbit is nyújtotta állítólag, Digi, más kisebb lokális cégek, UPC, Magyar Telekom, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!