Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Milyen indítékra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Milyen indítékra szoktátok csók közben átdugni a nyelveteket a partner szájába? Általában szexuális töltet van benne vagy alapból is a csók részét képezi?

Figyelt kérdés
Most is ugyanez volt. Valamiért én simán a nő ajkait ízlelgetem, mint valami minőségi bort, mert ezt élvezem. Közben végigsimítok a nyakon, stb. És már nem először van, hogy egy nő nem bírja ki ezt, és kb megdugja a szájam a nyelvével. Mi ez? Szexuális felindulás vagy ez csak egy normál csók?
2015. okt. 28. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én például max a férfi ajkát nyalom meg, általában tőle várom, hogy nyelves csókot kezdeményezzen. De ha valaki ezt egyáltalán nem tenné, azt nehezményezném, szerintem is hozzátartozik a nyelvek játéka is a csókhoz, persze nem mindig szükséges, de időnként szerintem igen.

Talán akkor tudnék csak lemondani róla, ha a férfi iszony rosszul használja a nyelvét csók közben... de akkor meg nem tudom, hogy akarnék-e tőle többet is, mert az azért elég lelohasztó.

Párom például kifejezetten élvezi, ha nem csak megnyalom, hanem át is dugom a nyelvem. De attól függetlenül, hogy ez alapból a csók részét képezi-e, még jó, hogy szexuális töltet van benne. :)

2015. okt. 28. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem eddig, egy volt barátom kivételével, mindenki azonnal átdugta a nyelvét a számba, ami engem kifejezetten zavart és sokszor szóltam is hogy ne, de kb addig tartott.

Viszont az exem mindig finoman csókolt meg nyelv nélkül, amit nagyon szerettem.

A nyelves csókot, szexnél, vagy szex előtti állapotokban szeretem.

2015. okt. 28. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:
nálam a nyelves csók csak szex előtt vagy közben játszik
2015. okt. 28. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!