Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi el akar hívni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi el akar hívni meginni egy sört az dugni akarhat? L

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 21:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
inni akar egy sört aztán dugni.
2015. okt. 27. 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:
48%

Tőlem kapsz egy puszit első, ha elmondod nekem, hogy mit kell ezen érteni! :D

Kicsit kíváncsi természetem van. :D

19L (L, mint lány, nem pedig mint, Lajos) :D

2015. okt. 27. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
ha egy pasi elhív valahova akkor biztosan du*gni is akar, de lehet, hogy mást is. ki tudja?!
2015. okt. 27. 21:17
 14/24 anonim ***** válasza:
ha ketten lennétek és nem vagytok haverok, akkor valszeg akar valamit. sört legalábbis biztos
2015. okt. 27. 21:24
 15/24 anonim ***** válasza:

Egy pasi elhiv egy not sorozni? Wtf?!

Most en vagyok ilyen hulye hogy ezen fennakadok?

2015. okt. 27. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok és hívott már el fiú sörözni ami randiféleség volt:D sokkal jobban örültem neki, szeretem a lazább randikat, ami nem is feszengős randi hanem inkább csak jól eldumálunk:D a sört is szeretem. semmi baj nincs ezzel. nem köteles egyből étterembe vinni. egy igényesebb bárba, pubban teljesen jó egy randi

23/L

2015. okt. 27. 21:40
 17/24 anonim ***** válasza:

Személy szerint az első randi nálam mindig sörözés, borozás. Evés közben nem lehet rendesen dumálni, feszeng mindenki, hogy mit egyen. Biztos mindketten szívünk szerint pacalt, vagy mákos tésztát tolnánk...esetleg hagymás rostélyost, de ezek ugye nem kimondottan első randis kaják. Akkor meg minek :D

Aki nem ezeréves barátom és csinos, azzal többnyire lefeküdnék. Akár sörözés nélkül is.

2015. okt. 27. 22:01
 18/24 anonim ***** válasza:
haha:D lehet ezzel lányként egyedül vagyok de nekem a tökéletes randi a sör és a hamburger (nem gyorséttermes) :D nem érdekel mit illik enni fiú előtt első randin és mit nem:DD
2015. okt. 27. 22:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Engem már sok pasi hívott el sörözni, de nem akart mind dugni. Vagyis valószínű, hogy mind akart, csak nem mind velem. Egyszóval néha előfordul a pasiknál is, hogy tényleg az van, amit mondanak.
2015. okt. 27. 22:04
 20/24 anonim ***** válasza:
#18 randizunk? :D
2015. okt. 27. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!