Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi el akar hívni meginni egy sört az dugni akarhat? L
Tőlem kapsz egy puszit első, ha elmondod nekem, hogy mit kell ezen érteni! :D
Kicsit kíváncsi természetem van. :D
19L (L, mint lány, nem pedig mint, Lajos) :D
Egy pasi elhiv egy not sorozni? Wtf?!
Most en vagyok ilyen hulye hogy ezen fennakadok?
én lány vagyok és hívott már el fiú sörözni ami randiféleség volt:D sokkal jobban örültem neki, szeretem a lazább randikat, ami nem is feszengős randi hanem inkább csak jól eldumálunk:D a sört is szeretem. semmi baj nincs ezzel. nem köteles egyből étterembe vinni. egy igényesebb bárba, pubban teljesen jó egy randi
23/L
Személy szerint az első randi nálam mindig sörözés, borozás. Evés közben nem lehet rendesen dumálni, feszeng mindenki, hogy mit egyen. Biztos mindketten szívünk szerint pacalt, vagy mákos tésztát tolnánk...esetleg hagymás rostélyost, de ezek ugye nem kimondottan első randis kaják. Akkor meg minek :D
Aki nem ezeréves barátom és csinos, azzal többnyire lefeküdnék. Akár sörözés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!