Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet még valamit kezdeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még valamit kezdeni ezzel a kapcsolattal?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és azóta itt is lakik nálam.3-4 hónapig nem tudtunk szexelni mert fertőzése volt hozzáteszem nem nagyon akart vele foglalkozni,csomószor kellett szólnom neki hogy menjen már el nőgyógyászhoz.Emiatt beállt a kapcsolatunkba az hogy a szex helyett én verem rá a .. nem hajlandó nekem addig csinálni se orálisan se kézzel amíg el nem megyek.Mostanra meggyógyult de alig van kedve szexelni.Ha látja rajtam hogy szexelnék akkor se azt kérdezi hogy szexeljünk e hanem hogy nem vered ki? Valamiért már nem is vonz engem nagyon szexuális téren és magát is elhanyagolta,felszedett pár kilót és hiába mondom neki szépen hogy nem zavar,szeretem csak kicsit menjen el mozogni,akkor megsértődik hogy már nem is szeretem és csak hízik,hízik,már annyira hogy nem mutatkozok lassan vele szívesen.Miden nap veszekszünk valamin de ő nem akar szakítani semmiképp.Nekem viszont már nem sok kedvem van vele lenni mert nem érzem már magam boldognak,el laposodott a kapcsolatunk.Viszont nagyon nehéz a sulim és attól félek ha most szakítanék vele akkor nem tudnék tanulni mert azért biztos megviselne egy kicsit hogy szakítunk.Ti mit csinálnátok?23/F
2015. okt. 27. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
A végén sírtam a röhögéstől.:D Nehéz a sulid és megviselne a szakítás...szegény :( Akkor mondd meg neki ezt. Állj elé és közöld vele, hogy most nehéz a sulid és ezért nem, de később szakítani fogsz vele. Ám ilyen lusta, hisztis csaj nekem sem kéne.
2015. okt. 27. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
mekkora nyomorék lehet:DDDDD
2015. okt. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!