Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mennyire lennétek benne egy molett/dagadt lánnyal való kapcsolatban? Életkort is írjatok.
Figyelt kérdés
A kategória alatt kb ezeket értem:
http://m. Cdn. Blog.hu/di/dietmaker/tumblr_luc13pnvqa1qlagqgo1_1280_1. jpg [link] jpg
2015. okt. 25. 14:54
11/19 anonim válasza:
12/19 A kérdező kommentje:
A teltet értem, de számomra a többi három egykutya.
Sőt, az elsőt sem teltnek nevezném. Számomra a telt nő az még szép, de jellegzetesen nőies módon arányos(vagy arányosan nőies). Pl. Kat Dennings vagy Christina Hendricks.
2015. okt. 25. 16:23
13/19 anonim válasza:
"Számomra a telt nő az még szép, de jellegzetesen nőies módon arányos(vagy arányosan nőies)."
Kevés olyan nő van, akiről ez jobban elmondható, mint a 11-es által linkelt első.
14/19 anonim válasza:
Én egy ilyen csajt szexelnék meg legszívesebben. Járni is simán, csak tudjon öltözködni, ne lógó göncökben legyen, hogy dagadtnak tűnjön.
16/19 anonim válasza:
Simán, a dagadt az nem ez. 38f
17/19 Darwel válasza:
Én imádom a kövér lányokat :) De sajna a gebeliba divat miatt nagyon elbújnak :(
18/19 anonim válasza:
Ez a(z) www.vous.hu oldal nem található
Nem található weboldal az internetcímen: [link]
19/19 anonim válasza:
imádom a molett husos puncit éjjel nappal ilyet dugnák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!