Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok! Melyek azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok! Melyek azok a fázisok, amire úgy gondoltok, hogy a legnehezebben fogtok tudni rajta továbbjutni?

Figyelt kérdés
Kezdve akár a megfelelő pártalálástól, a csókon, a meztelenségen, stb-n át, egészen a "különleges" kérésekig. :D

2015. okt. 25. 08:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"De amikor elkezdte az övét kikapcsolni vagy az én melltartom mindig leállítottam."

Én foggal szedtem volna le rólad!

2015. nov. 7. 03:18
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Megfelelő pártalálás. Valamiért a saját korosztályommal nincs meg a szexuális vonzalom. Randizgattam pár sráccal, tök jól elvoltunk, de nekem valamiért ilyen "haver" érzésem volt mindig, testileg egyáltalán nem vonzottak. Talán azért, mert a határozottság és a férfiasság az, ami baromira beindít. Idősebb férfiak (értsd: nálam idősebb, nem 80 éves, 23-33 körül) irányába már sokszor éreztem ezt a vonzalmat, de nem adódott úgy, hogy bármi is lehetett volna. Meg ilyenkor felmerül bennem az is, hogy kapcsolatot is szeretnék, nem csak szexet, ami egy idősebb férfiről már nem biztos hogy elmondható. Tehát ha össze is jönnék a megfelelő emberrel, nem akarok csak arra kelleni neki. De igazából nem tartok ettől, mármint biztos vagyok benne, hogy majd találok valakit, inkább attól tartok, hogy fogom én kibírni azt az időt anélkül, hogy felelőtlen döntést hoznék..:D A többi dologtól egyáltalán nem félek, a csók fázison már régóta "túl vagyok", a testemmel elégedett vagyok, magától a szextől sem tartok, sőt..Vonz, hogy egy tapasztalt férfi vezessen be a szexualitás világába, elkerülve a totális bénázást..:)
2015. nov. 7. 18:18
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Volt már páron, történtek is dolgok, de szűz maradtam.

Az oráltól (adni és kapni is, de inkább az előbbi) és az ujjazástól tartottam a leginkább.

A korábbi csalódás miatt, ami érzelmi volt, nem pedig testi, leginkább a pártalálástól tarok jelenleg.

"Különleges" vágyaim nekem is vannak és nyitott vagyok sok mindenre, csak a megfelelő partnernek kéne megérkeznie az életembe. Amiken már túlvagyok azoktól nyilván nem félek, igazából a behatolástól sem, sosem képzeltem el tökéletesnek, teljesen fájdalommentesnek és hatalmas orgazmusban végződőnek. De attól félek, hogy nem fogok olyan párt találni akivel kölcsönös a testi lelki vonzalom és hasonló vágyaink vannak.

2015. nov. 29. 02:54
 14/19 anonim válasza:
72%
Az egyetlen dolog, amitől parázok és kihat az utána levő lépésekhez való hozzáállásomhoz, az a meztelenség. A testemmel nagyon elégedetlen vagyok, mert van egy pici súlyfeleslegem, legalábbis én annak látom. No meg a hátam és a mellkasom nagyon pattanásos olykor, és undorítónak találom. A párom mindig mondja, hogy gyönyörű vagyok, méis előjönnek néha a kisebbségikomplexusaim.15l
2016. jan. 2. 15:06
 15/19 Danayszandy válasza:

Már nem vagyok szűz, de még mindig félek, hogy az aktuális barátomnak nem vagyok e elég tág. Mert ritkán volt alkalom a sok edzés és tanulás mellett néhány szabad percre, így max masztizni szoktam, pasival sajnos elég ritkán, amitől egyre szűkebb leszek...Amitől az első előtt féltem, hogy rosszul fogok szopni ha erre kerül sor, de meglepően jól csinálom, azt mondják :DD

18L

2016. máj. 24. 18:08
 16/19 Deflohelp ***** válasza:
66%
Az első alkalomhoz találtok tanácsokat, ha e kategória keresőjébe beírjátok: tapasztaltak szerint.
2016. máj. 25. 00:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
R S T, de nemcsak a szűz lányoknak (villamosság után érdeklődők értik a választ).
2016. máj. 25. 07:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Danayszandy!

Ne félj attól, hogy asrácnak gond lesz, ha nem vagy elég tág!

A nők nagy része attól fél, hogy nem elég szűk!

Tényleg: a szűk punci nagyon izgató, jobb mint a tág. Nyilván óvatosabbnak kell lenni a pasinak, de egy figyelmes partner óvatos, ha kell és vad, ha kell!

2016. máj. 25. 08:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok már szűz, elmondom, én hogyan éreztem.

A pártalálástól nagyon-nagyon féltem, mert nehezen engedek közel bárkit magamhoz, és nehezen bízok meg az emberekben.

A csóktól nem, viszont azon túl mindentől rettegtem.

A meztelenségtől (nem fog-e rondának találni), az első orál adástól (bénázni fogok-e), még a kapástól is nagyon (féltem, hogy nem fog neki ízleni). A legrosszabb, hogy szerintem egy új kapcsolatban ezektől ugyanúgy félni fogok.

A szextől pedig tényleg nagyon ódzkodtam, és az első nagyon gáz is volt. A félelem teljesen elnyomta a vágyat. Szerencsére a másodikat már élveztem.

18/L

2016. jún. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!