Nektek mi ment a legnehezebben a forgalmi gyakorlati órákon ill vizsgán?
Tolatás nagyon egyénfüggő, nekem első perctől kezdve laza volt, párom szenvedett. Ne félj semmitől, ne agyalj, lazíts.
21/F
az y a legegyszerűbb volt az összes közül. a sarok is gond nélkül ment.
Az előre merőleges parkolások nem mentek, nem tudtam, nem értettem, mikor (egyáltalán nem éreztem a kocsi elejét) és főként miért kell ellenkormányozni. Amikor megértettem, többé nem volt gond vele.
Nem ment a váltás sem finoman és a fékezésem is gyilkos volt :)
Érdekes, saját kocsiban nem voltak ezekkel gondok egyáltalán :)
Nekem az okozott nehézséget, hogy gyakorlaton a második órák vége felé már kezdtem elfáradni és ilyenkor csináltam megmagyarázhatatlan dolgokat vezetés közben.
A vizsgán meg jól megrecsegtettem a váltót, mert egy rövidzár miatt a kuplungot előbb felengedtem, majd utána próbáltam begyömöszölni a váltókart 2-esbe :) De rendes volt a vizsgabiztos, csak mosolyogva megkérdezte az oktatómat, hogy "Zolika, ugye van tartalék fogaskereked?" - és többet nem is emlegette fel a dolgot. Még hibapontot se adott érte.
Ja, és jattolnom sem kellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!