Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,25 éves korotokra hány sráccal szexeltetek?
Figyelt kérdés
Ebből mennyi volt tartós?
Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Most hány éves vagy?
2015. okt. 24. 23:47
1/12 anonim válasza:
Számtalan egyéjszakás kalandban volt részem addigra. 21,28.
2/12 anonim válasza:
3 férfival voltam . És egyikse volt egy éjszakás.
3/12 anonim válasza:
10 ev alatt 6 ferfi. Mind tartos kapcsolatban.
25/L
4/12 anonim válasza:
(Aki erre a kérdésre válaszolni tud, az szerintem már inkább nő, mint lány. :-)
25 éves koromig egyetlen férfival, mert 19 éves koromban jöttem össze az első barátommal, 5 évig voltunk együtt, a szakításunk után pedig több, mint másfél évig egyedül voltam.
5/12 anonim válasza:
Én igaz még csak 24 vagyok, de senkivel se voltam még.
6/12 anonim válasza:
Nem írom le, mert mindig le vagyok pontozva, hogy r ibanc vagyok, pedig csak szeretem a szexet :D
10/12 anonim válasza:
1 pasival voltam eddig. Tartós kapcsolat. 15 évesen vesztettem el. 26 vagyok.
Ki tudja... talán az első, az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!