Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen vajon találhatok olyan lányt, aki majd lefekszik velem?
Persze én teljesen megértelek kérdező!
Sok sikert és kitartást a további szüzességben eltöltött éveidhez.
Amikor itt az oldalon néhány ember olyat ír, hogy: "ocsmány vagyok", "soha nem fogok kelleni senkinek a külsőm miatt", akkor mindig elgondolkozom, mégis mi lehet az a nagyon "ocsmány" és társaik.
Szóval kedves kérdező, milyen az a "nagyon rossz külső"?
De igenis meghatározza a személyiségét... És nem is konkrétan azzal van gond hogy szűz és esetleg ügyetlen, hanem hogy valamiért szűz. És engem zavarna hogy a majd' 30éves pasimnak még nem volt komoly kapcsolata. Mert a kapcsolat része a szex. Plusz még nem élte ki magát. Valami tuti van a háttérben, mert nem normális..
24L
13: Nagyon rossz külső az elfogadhatatlanul ronda, aszimmetrikus arcot, krumpliorrot, elálló füleket, hányásszínű szemet takar némi bőrbetegséggel. Na meg persze alacsony is vagyok.
15: Semmilyen igényem nincs a lány külsejét illetően. AZ én külsőmmel nem engedhetem meg magamnak, hogy legyen. Erre már 17 évesen is rájöttem. Sosem próbálkoztam tipikusan szép lányoknál.
16: Az ok egyértelműen a külsőm. Amúgy tudom, hogy az elején béna lennék a szexben, de szerintem belejönnék előbb utóbb. A kiélésről meg annyit, hogy engem sosem motivált, és amilyen a külsőm már annak is örülnöm kellene, ha egy lány lefeküdne velem, valószínű rajta kívül soha az életben nem lenne senki, szóval nem kockáztatnék semmi esetre sem.
én is elmúltam 30 mire először szexeltem
hasonló elvek miatt
lehetőségem lett volna több is de nem éreztem magam késznek rá
szerintem megéri kivárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!