Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 32 éves szűz nő? Akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves szűz nő? Akinek barátja se volt? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

és aki otthon él a szüleivel.

Ha nagyon pontos akarok lenni már 5 hónapja elmúlt 32...azért írom , mert már ilyen idősen már minden nap számít...

Sokszor olvasom ezen az oldalon ,hogy 20-as csajok irogatják ,hogy már a falat kaparják mert annyira kívánják a szexet stb...ő nem igazán mutat érdeklődést a szex iránt, ahogy látom.

Nem jár szórakozni se, itthon ül és kikészíti anyut.

Persze, nem fizet semmibe bele...

Mi a véleményetek ?

2015. okt. 24. 13:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom, hogy a nevelésben volt a legnagyobb gond.

Anyut teljesen prűdségben nevelték. Testvére viszont nem volt prűd, ő élte a világát,( őneki a gyerekei teljesen normálisak lettek ) viszont anyu meg nem. Ő volt otthon a jó kislány. Emlékszem vmikor azt mondta nekem ,hogy akkoriban ( 1980-as évek ) megszólták azt akinek több férfija volt már...komolyan mondom megállt az eszem, mintha 1700-1800-as években nevelkedett volna. Így a szüzességét apunak adta, és ennyi volt...Amúgy már évek óta aszexuális...

Nem lehet csodálkozni, hogy nem tudta normálisan felnevelni a lányát...ezt látta otthon, így nevelt ő is.

Őt nem zavarja, hogy lányának nem volt semmilyen szexuális kapcsolata mivel őt is hidegen hagyja ez az egész szexualitás. Még most is úgy csinál vele mintha tizenéves kislány lenne....

2015. okt. 24. 16:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Ide vezet az elb...szott nevelés. Itt a legkisebb gond az, hogy még sose dugott.
2015. okt. 24. 17:05
 23/27 anonim ***** válasza:
Aszexuálisnak nevelte egy dolog. De kapcsolatra sem vágyik, gyereket sem akar? Még a saját családjára sem gondol? Milyen élet ez...
2015. okt. 24. 17:12
 24/27 A kérdező kommentje:

úgy tudom gyereket szeretne...de ki teszi meg azt a szívességet neki nem tudom...lassan már 33 éves lesz.

Emlékszem még gyerekek voltunk, néztük a tv-t és volt benne egy szexjelenet. Anyu azonnal, abban a pillanatban elkapcsolta néhány percre...

2015. okt. 24. 17:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet anyut kéne már jól megdugni, hogy kinyíljon a szeme! :D
2015. okt. 24. 18:14
 26/27 anonim ***** válasza:
lúzeeer
2015. okt. 25. 02:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Pontosan 2 hónap múlva leszek 32, és nekem sem volt még pasim. Nem tartom magam ettől sem többnek, sem kevesebbnek. Nekem egy ilyen döntésem volt, szóval én ezt önként akartam.

A kérdésben és a később írt egyéb hozzászólásokkal ellentétben én nem otthon lakok, saját lakásom van, dolgozok (két állásom van), élem a saját életem. Sokat utazok, eljárok nyaralni, rendszeresen sportolok, nyáron túrázom és szóba állok idegenekkel. :)

Biztosan furán néznének rám, ha tudnák, hogy még soha senkivel nem voltam, de ezt nem szoktam reklámozni. Valaki kérdezte, hogy nem merül-e fel a kérdező testvérében a család, gyerek kérdése. Higgyétek el, hogy ez nem mindenkiben van. De hozzá szoktam tenni, hogy ha valaki találkozik egy arra érdemes emberrel, akkor ez nagyon könnyen megváltozhat. :)

Szóval szerintem nem az a gond, hogy nem volt senkije, hanem inkább az, hogy nem hajlandó önálló életet élni és ennyire begubózik. El nem tudnám azt képzelni, hogy még otthon lakjak, vagy úgy lakjak otthon, hogy nem szállok be a rezsibe.

Annak a válaszolónak is igazat adok, aki azt írta, hogy a cseszegetés helyett azt kellene kérdezni, hogy mi a baj. Viszont ilyen esetekben a szülőkkel nem olyan bensőséges a viszony, én sem tudtam elmondani azt, hogy miért szeretnék inkább egyedül lenni.

Inkább élni tanítani kell, és nem bántani, mert még nem volt senkije. Szerintem.

2015. okt. 25. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!