Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves szűz nő? Akinek barátja se volt? Mit gondoltok róla?
és aki otthon él a szüleivel.
Ha nagyon pontos akarok lenni már 5 hónapja elmúlt 32...azért írom , mert már ilyen idősen már minden nap számít...
Sokszor olvasom ezen az oldalon ,hogy 20-as csajok irogatják ,hogy már a falat kaparják mert annyira kívánják a szexet stb...ő nem igazán mutat érdeklődést a szex iránt, ahogy látom.
Nem jár szórakozni se, itthon ül és kikészíti anyut.
Persze, nem fizet semmibe bele...
Mi a véleményetek ?
ő neki semmilyen kapcsolata nem volt.
Elvig ő is elakar menni albérletbe...de annyi pénze nincs.
Így csak van, ő is hazajön a munkából aztán csak elfekszik, tévézik, veszekszik anyuval aztán ennyi.
Nem egyszerű...
Nèzd. Ameddig jò ìgy neki addig nem is fog vàltozni semmi...
Mert szerintem jò ìgy neki...
Megkap mindent amire szüksège van...
Emberek... nektek nincs eszetek.
Az eszetekbe sem jutott, hogy az anyuci itt valamit nagyon elb***szott?
Csak azt látjuk, hogy egy lány ír ide valamit (gondolom a nővéréről), amit ő kíűlről lát.
Mi játszódhat le a nő lelkében? Lehet, hogy teljesen depressziós... és nem biztos, hogy azért ilyen, mert jó neki minden.
Nem tudjuk, hogy az anyja hogy bánt vele stb...
A szűlők kb 80%-ban közrejátszanak abban, hogy milyen lesz később a viszonyos más emberekhez, hogy tekintesz magadra stb.
Itt a szülőkkel van a gond.
A nőnek azt kellene tennie, hogy elmegy egy pszichológust, de mivel otthonról semmilyen támogatást nem kap ezért a változás nem nagyon fog menni.
Ilyenkor nem azt kell mondani, hogy "aggyá' má' bele a rezsibe", hanem azt, hogy "lányom, mi a baj? minden rendben?"
Ja... hogy ez nem?
Mindent a szülők b***sznak el.
A másik, hogy ezt a kérdést nem értem, miért itt, a szexualitás kategóriában tetted fel. Itt úgy látom elég komoly lelki gondok állhatnak a háttérben, amiben olyan válaszadók, akik annyit nyögnek ki, hogy "lúzer" vagy "tuti aszexuális" nem tudnak segíteni, mivel az élrzelmi és értelmi intelligenciájuk elég korlátolt.
Megsúgom, amíg én depressziós voltam, én sem kívántam a szexet... Ez utána megváltozott.
Mi lenne, ha próbálnmál is segíteni rajta, kérdező, nem csak nyafogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!