Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti mit gondoltok a horoszkópok...

Ti mit gondoltok a horoszkópokról?

Figyelt kérdés
Hisztek benne? El szoktátok olvasni a horoszkópotokat? Illik rátok a csillagjegyetek jellemzése? Vagy csak részben? Viszonyultok ez alapján emberekhez? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 25. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
A bolygók még mindig nem hatnak a személyiségre.
2015. aug. 25. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Csillagjegyek, mint olyanok, nem léteznek. Így nem is határozhatnak meg semmit. Az égitestek sincsenek semmilyen igazolható (leszámítva a közeli, egyértelmű és mérhető jelenségeket, naptevékenység, árapály stb.) hatása az életünkre.
2015. aug. 25. 11:30
 3/9 anonim válasza:
Az ilyen napi horoszkóp meg ilyenekbe nem nagyon hiszek,meg hogy ez alapján cselekedjek..stb de rám az általános jellemzés teljesen igaz(halak egyébként)
2015. aug. 25. 12:35
 4/9 anonim válasza:

Teljesen illik hozzám a csillagjegyem! :D Kos vagyok.

16/l

2015. aug. 26. 07:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen,illik,Rák vagyok.

De a napi,heti, havi horoszkópok a magazinokban nem érdekelnek, hülyeség...

2015. aug. 26. 10:29
 6/9 anonim válasza:
Néha. De mindig csupa rossz dolgokat ír, ezért nem is igazán hiszek benne. És nem is nagyon olvasom.
2015. aug. 27. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Az asztrológia média vagy "heti horoszkóp" részét nem nevezném asztrológiának. Asztrológia és maga az "Én" fogalma három fő csillagjegyből ( [link] áll össze -rám abszolút igaz, és hiszek benne, hogy szinte minden emberre akik képesek elfogadni önmagukat.
2015. szept. 8. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Szórakoztatónak, érdekesnek találom őket. :)

Nem veszem komolyan, mint a fanatikusok, vagy a haterek, szerintem hülyeség a róla folyó "komoly" vita, a veszekedésekről meg aztán nem is beszélve.

El szoktam olvasni őket, remek önismeret segítő (már amennyiben nem isszuk és vesszük magunkra minden szavát, hanem inkább egyfajta "tesztként" elemezzük).

Őszintén szeretném, ha illene rám a csillagjegyem, de sajnos csak részeiben, mindenesetre mindig segít egyfajta irányt és célmutatást adni, hogy mi/ki lehetnék, mivé/kivé szeretnék változni.

Viccesnek találom, amikor másokra is illik és sok mindent tanulok belőle az emberi viselkedésről. Persze ezek pont úgy lettek megírva, hogy "akárki" magára ismerjen benne, de nem is érdekel túlzottan a háttere, szimplán jó olvasgatni, amikor unatkozom.

(Kos)

2015. szept. 11. 04:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Elolvasom. Jót nevetek rajta. De azért másnap is elolvasom...:D amúgy igazából ha belegondolunk hülyeség. Mi köze lenne a bolygóknak, csillagoknak ahhoz, hogy mikor bújtam ki az anyámból?:DD jó ez így bunkón hangzik, de én így látom. Amúgy meg tényleg igaz rám (részben) szóval para.
2016. nov. 17. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!