Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy csillapítsam a szexvágyat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csillapítsam a szexvágyat?

Figyelt kérdés
Fél éve élek távkapcsolatban, 3 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon ritkán tudunk csak találkozni, és akkor sincs szex. Utoljára 4 hónapja voltunk együtt. Nem bírom tovább, hiányom van és teljesen ki vagyok éhezve. Ideges vagyok, feszült, kezdek beleőrülni. Hogy tudnám csillapítani a szexvágyat? Nagyon nehéz hónapokig szex nélkül. Szerintem nem normális ennyi kihagyás.
2015. okt. 23. 02:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A maszti nem segít, a vibrátor se :S. A szexpartnerrel az a baj, hogy kiderülhet. Persze lehet ő is csinálja, nem tudom, de nem nézném ki belőle.
2015. okt. 24. 00:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

2015 öt írunk!

a távkapcsolatok 70 százalékában felbukkan egy szexpartner, ennek 10 százaléka derül ki.

A másik 30 százalék eleve halálra van itélve.

Mellékesen könnyen találsz magadnak alkalmas partnert. kicsit nehezedd olyat aki diszkrét, és felfogja hogy az csak arról szól!

mondjuk tele van a net ilyenekkel.

De csak óvatosan!!!!

Keress állandó paretnert, ne váltogasd!!!!!

Az exem is így volt vele annak idején amikor vidéken dolgoztam rengeteget.

Mondjuk ő engedéllyel tette.

NEM emiatt mentünk szét ;)

2015. okt. 30. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!