Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csillapítsam a szexvágyat?
Figyelt kérdés
Fél éve élek távkapcsolatban, 3 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon ritkán tudunk csak találkozni, és akkor sincs szex. Utoljára 4 hónapja voltunk együtt. Nem bírom tovább, hiányom van és teljesen ki vagyok éhezve. Ideges vagyok, feszült, kezdek beleőrülni. Hogy tudnám csillapítani a szexvágyat? Nagyon nehéz hónapokig szex nélkül. Szerintem nem normális ennyi kihagyás.2015. okt. 23. 02:46
3/12 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy ha sokáig nincs szex, akkor csak Veled...
Újíts be egy szexpartnert, vagy kezdj egy közelebbi kapcsolatba.
4/12 anonim válasza:
Én együtt élek a párommal, még is 2 hónapja nincs szex...
6/12 anonim válasza:
A távkacsolat sajna ezzel járvagymegszokd, vagy váltassz.
Vagy a fenti megoldások! 44f
8/12 anonim válasza:
4-es...na ez még szörnyűbb...minek éltek együtt...
9/12 anonim válasza:
Mi már évek óta nem szexeltünk a párommmal
Ő 71/n
Én 73/F
10/12 anonim válasza:
És a párod ott messze tőled, Ő sem szexel senkivel? Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!