Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mennyi ideig vagytok hajlandók várni egy lányra? Nehezítek: nincs orál sem.
Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 21:26
1/10 anonim válasza:
kb míg meg nem tudom róla ezt, addig várok
2/10 anonim válasza:
y, az utolsóval egyetértek. nem mintha szexmániás lennék, vagy nagyon fontos lenne számomra..csak hát ez inkább elvi kérdés.
3/10 anonim válasza:
fél órát, ha esik az eső, és nincs a közelben semmi, ahova be lehet ülni, max. 15 percet.
4/10 anonim válasza:
Szerelem esetén, amíg nem érzi, hogy eljött az ideje ^^
5/10 anonim válasza:
A 3. randiig kibírom így simán! :)
6/10 anonim válasza:
legalább 5 ilyen csajom volt,hogy nincs ez meg nincs az.
szóval ilyen kis gyengécske kontroll kísérletek ezek.
a legnehezebbel a dugás 1 hónap után megvolt.
és a legmakacsabb 3 hónap után már gyönyörűen szopott és büszke volt rá hogy milyen ügyes.
pozitív visszaigazolással és finom rendíthetetlenséggel kell beidomítani az ilyen idiótákat,nem pedig elvárásként tálalni és büntetni meg besértődni amiért érzelmileg sekélyesebb kevésbé empatikus lányka.
9/10 anonim válasza:
Hát nem is tudom...volt már olyan barátnőm aki engedte, hogy kinyaljam, de más nem volt. Nála 3 hónap után tört meg a jég, és onnantól jött a nagybetűs SZEX :)
10/10 anonim válasza:
Az attòl függ, hogy Neked mire kell?
Mert ha csak gerince akarod vàgni akkor ne vàrj rà...
De ha többre hivatott akkor szerintem megèri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!