Egy laptopra garancia van, de nem hajlandók megjavítani garanciálisan kijelzőt, ami teljesen hátrabicsaklik. Nem jogos?
Figyelt kérdés
Azt mondják ha törött, akkor nem garis. De kivűl nincsen törés, nyilván nem én törtem el, hanem az anyag rossz volt és elöregedett. Belül van egy törés, de azt szerintem javítaniuk kéne, mert az nem a nem megfelelő használatból adódott, hanem valahogy elöregedett az anyag. Használt a laptop amire egy év garit vállaltak.2015. aug. 4. 13:14
1/3 anonim válasza:
Mennyi ideig volt nálad, mennyi a hátralévő idő? Ha garanciát vállaltak, és van róla papírod-számlád, akkor "Fogyasztóvédelem" szó sokszor javít a helyzeten.
Azért elsőre alkudozz velük, de érezzék, hogy határozott vagy, mert különben lepattintanak..., mert ilyenek.
2/3 A kérdező kommentje:
sajnos anyámat pattintották le, még garanciális, szóval mitől függ pontosan, hogy mire vonatkozik a garancia, mik az irányadó elvek, törvények, jogok?
2015. aug. 4. 17:31
3/3 anonim válasza:
Ha nincs külső behatás, akkor neked van igazad szerintem. Van amin lehet állítani a feszességen, de inkább nem. Persze ők is mondhatják sajnos, hogy te naponta 100x fe-le hajtogattad, mert IKEA-s próbagépnek vélted magad... :)
Azt gondolom, menj be egy másik boltba és érdeklődj a jótállással kapcsolatban pontosan. Jogszabályokat lehet ők jobban tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!