Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mire jó a farokkép küldözgetés?
Látom, mindenki csak privátozok.
Arról beszélek, amikor valaki elküldi a farkát üzenetben, hogy mondjak véleményt. Meg hogy milyen a szép farok...
Kretén az összes ilyen gyökér! Én pasi vagyok, de én sem értem ezt! A csajok nem vizuális típusok. A sok hülye mégis küldözget! De általában azok akik dugni képtelenek! Mert egyszerűen nem érnek a nők közelébe sem. 0 életük van és ráérnek ilyen beteg dologgal foglalkozni mint ez.
Egyébként a képfeltöltés is tele van velük. Szánalmas lúzer az összes!
Nem tudnám én sem küldözgetni a képeket a farkamról, pedig nincs bajom vele, lehet, hogy pont ezért.
Szivesen megnézném bármelyik csaj bármijét, véleményezésre, nem gondolom, hogy fordítva is így van.
A férfiak (általában) a vizuális ingerekre gerjednek. Nekik elég egy meztelen nő, vagy csak egy punci képe, hogy szexuálisan felizguljanak. Van, aki tudja, hogy ez főként férfiakra jellemző, és a nők másképp működnek, aztán vannak olyanok is, akik nem veszik a fáradságot, hogy figyelembe vegyék a nemek közti különbségeket. Ők magukból indulnak ki, ha nekik erekciójuk van egy punci fotójától, akkor nyilván minden nő felizgul egy pötsös képtől.
Persze nagyon általánosítva írtam, nyilván nem minden férfi gerjed egy fotóra, és nyilván van olyan nő, aki meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!