Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki ezt el tudná fogadni? (alább a részletek)
Nagyon régóta házas vagyok. Jó a kapcsolatunk, a szex is jó. Viszont hiányzik, hogy időnként egy idegennel szexeljek. Nem szeretőt akarok, csak néha egy-egy kalandot.
Ti el tudnátok viselni, belegyeznétek, hogy a barátnőtök/feleségetek időnként mással szexeljen? Pl. 10-20 után, évente 1-2 alkalommal. Tehát nem arra gondolok, hogy éppen összejöttetek, de már másra vágyna. Persze ezt úgy, hogy neki is meg lenne engedve. Ő is szexelhet csak úgy csajokkal.
Ami fontos, hogy nem szeretőre gondolok, nem rendszeres dolgokra.
Én ilyenre vágyom, de a férjem nem. Nekem fura, hogy ő ennyi év után sem akar más nőt. Azt hittem, hogy egy férfi örülne, ha ilyen "engedélyt" kapna.
19#
Már nem azért, de ezzel a gyanú dologgal szerintem nem mondtál okosat..
Gondolkodj másképpen, teszem azt: mitől más ha valaki félre megy? és ha valakinek csak a fejében fordul meg? ha már eljátszott a gondolattal az már közel van a tetthez.
Az nem merült fel benned, hogy nem feltétlen azért gondol erre, mert nem elég neki a férje, hanem azért mert valami újra vágyik?
Miért hiszitek azt, hogy egy életen keresztül csak és kizárólag te leszel az, aki képes lenyűgözni egy adott nőt?
Nincs ebben semmi akkora waistdas, mint ahogy a felháborodás mutatja. Nagyon sokan élnek nyitott házasságban, sokan járnak swingerbe, sokan vonnak be egy harmadik felet a szexuális életükbe. Valamiért most az erénycsőszök jutottak itt szóhoz, lehet, ha holnap újra kiírnád a kérdést, egész más válaszokat kapnál.
Ezt tényleg csak az tudja átlátni, aki egyrészt élt már több évtizedes monogám kapcsolatban (imádom, amikor 18 éves közli, hogy ő még sose csalta meg a párját, mind a négy hónap alatt, mióta ismeri), másrészt meg az, aki valamennyire nyitott mind szexuálisan, mint a párja felé.
Az meg már tényleg a vicc kategória, aki felrúgna 16 év házasságot, cibálná a gyerekeit, elkótyavetyélné a közösen felépített életet, mert a férje/felesége felvetett egy ötletet, amit akár el is fogadhatna.
Jó, persze én is írhatnék olyanokat, hogy ha nekem farkam lenne, levágnám, körülbelül annyira lenne az is reális.
Aztán még az is eszembe jutott, hogy a férjed akár örülne is az ilyen engedélynek, csak hát mivel ennek az lenne az "ára", hogy neked is lehetnének kalandjaid, így már nem annyira vonzó számára. Tudod, a csizma esete...
Hallod rosszat almondtam miattad
Azt állmottam hogy 10 éves házassági évfordulón étterembe párom előjött ezzel....
Igazából lehet bennem van a hiba vagy omodi vagyok de nem bírnám
Ki ha mas retkes penisze a szerelmem edes mezes puncikajaba volna
25: Úgy gondoltam, hogy külön mással. Nem egymás előtt.
De igazából mindegy, mert semmilyen felállás nem érdekli :)
26: Te szegény! :D Azért ennyire ne vedd komolyan.
Én azt szeretem, ha a párocskámnak jó. Ha más pasikkal is szeretne néha lefeküdni, megengedném neki. Lehet bellül marna a tudat, ha megtenné, a féltékenység kínozna. De azt akarom, hogy ne legyen hiány a kapcsolatban. Persze ehhez kell a bizalom. Nekem a legfontosabb a kapcsolatban a szeretet. Engem szeressen és bármit megadok cserébe. Még ezt is, a lehetőséget.
33F
Az baj, ha téged sem kíván :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!