Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki ezt el tudná fogadni? (alább a részletek)
Nagyon régóta házas vagyok. Jó a kapcsolatunk, a szex is jó. Viszont hiányzik, hogy időnként egy idegennel szexeljek. Nem szeretőt akarok, csak néha egy-egy kalandot.
Ti el tudnátok viselni, belegyeznétek, hogy a barátnőtök/feleségetek időnként mással szexeljen? Pl. 10-20 után, évente 1-2 alkalommal. Tehát nem arra gondolok, hogy éppen összejöttetek, de már másra vágyna. Persze ezt úgy, hogy neki is meg lenne engedve. Ő is szexelhet csak úgy csajokkal.
Ami fontos, hogy nem szeretőre gondolok, nem rendszeres dolgokra.
Én ilyenre vágyom, de a férjem nem. Nekem fura, hogy ő ennyi év után sem akar más nőt. Azt hittem, hogy egy férfi örülne, ha ilyen "engedélyt" kapna.
gondolom, próbáltátok már feldobni a szexet és nem azért vágysz másra, mert unalmas. megértem, hogy másra vágysz, hiába a szerelem/szeretet, akkor is ugyanazzal az emberrel élsz nagyon régóta és valószínűleg nem is élted ki magad előtte.
személy szerint én nem tudnám elfogadni, ha megcsalnának. hiába értem meg az indokokat, hiába tűnik logikusnak, mégis csak megcsalt, mert valamit nem kapott meg. emiatt nem csalnék meg én sem senkit, előbb megpróbálnám "helyrehozni", ha esetleg valami nem stimmelne.
és hiába az együtt töltött évek, ha nem lehet megoldást találni egy problémára... nincs értelme szenvedni egy párkapcsolatban.
Az a baj hogy undorító ha egy nőbe mas fassz van bele se bírok gondolni abba hogy előttem akar 5 eve mikor meg nem ismertem a not mas farok volt benne es ugyan abba a lyukba most en dugdosom (óvszer mas)
Gondolom nem WC kefevel es szappnnal mosod ki ott belul 20-22 cm a huvelyed egy férfi megmossa mert ugye egy kifelé alo szerv
Meg a csók mas retkes dohányos nyala keveredik a tieddel
Nézd en pl ha az en feleségem ilyet mondana elvárnék tole
Neked rossz a párod rossz a szexuális eleted válj el es keres jobbat
Problémánk nincs, a szex is jó.
De azt vele már sose fogom érezni, hogy milyen először együtt lenni valakivel.
Nyilván ezt csak érti, aki már szintén nagyon hosszú kapcsolatban van.
Mi már 16 éve együtt vagyunk és most jöttek elő nekem ezek az érzések.
Látom, itt páran félreértették.
Nem rossz a szexuális életünk! Sőt! Még ennyi év után is szinte minden nap van szex, van, hogy naponta többször is. És nem kényszerből, hanem kívánjuk egymást.
A kapcsolatunk is jó. Sose válnék el, ilyen párt sose találnék. Nagyon összeillünk.
Fater 50 eve van muterrel es eszébe se jutott ilyen
Dolgozol? Minden rendben van? Orvos látott?
Ember ha férjhez mentél benne van a vallasban hogy légy hűséges
Ha annyira osszeilletek hogy tudnál mással intim kapcsolatot létesíteni?
Kicsit se lenne lelki ismeretfurdalasos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!