Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki ezt el tudná fogadni? (alább a részletek)
Nagyon régóta házas vagyok. Jó a kapcsolatunk, a szex is jó. Viszont hiányzik, hogy időnként egy idegennel szexeljek. Nem szeretőt akarok, csak néha egy-egy kalandot.
Ti el tudnátok viselni, belegyeznétek, hogy a barátnőtök/feleségetek időnként mással szexeljen? Pl. 10-20 után, évente 1-2 alkalommal. Tehát nem arra gondolok, hogy éppen összejöttetek, de már másra vágyna. Persze ezt úgy, hogy neki is meg lenne engedve. Ő is szexelhet csak úgy csajokkal.
Ami fontos, hogy nem szeretőre gondolok, nem rendszeres dolgokra.
Én ilyenre vágyom, de a férjem nem. Nekem fura, hogy ő ennyi év után sem akar más nőt. Azt hittem, hogy egy férfi örülne, ha ilyen "engedélyt" kapna.
Akinek ilyen megfordul a fejében 16 év után, az már régen rossz, ott valami nem oké.
És ezt Te is tudod.
Ha én szeretem a férjemet, és örök hűséget fogadok neki, akkor eszembe sem jut egy másik férfival összefeküdni évek múltán se, csak mert az mást tud az ágyban.
26 éves vagyok házas volt előtte olyan kapcsolatom ami borzalmas volt szexuális terén es akkor se mentem felre
Ha valami nem volt jo kiléptem belole
Ha o nem akarja maximum egyet érsz el ezzel hogy ott fog hagyni
Hallod valószínűleg azert nem akarja mert utána undorodna toled
Ha az en feleségem egyszer fele lepne undorodnek tole
13: Te sem érted :)
Nem léptem félre és nem is fogok.
Sajnálom, hogy ennyi embernek olyan kapcsolata van, hogy beszélni sem lehet benne nyíltan.
"Sajnálom, hogy ennyi embernek olyan kapcsolata van, hogy beszélni sem lehet benne nyíltan."
Szerintem meg olyan a kapcsolata az embereknek, hogy ilyen fel sem merül!!! Nézz mélyen magadba!
Sajnálom a férjed! Ha nekem hoznál fel ilyet, elgondolkoznék a váláson.
Nyíltan beszélek a csajommal es meg se fordul a fejembe másban tenni a nemi szervem
Flortolgetni szoktam es o is de semmilyen testi kapcsolat csak az utcán nyílt vagyok érzem azt hogy jo pasi vagyok
Érdekes felvetés az biztos, főleg úgy, hogy te nő létedre hozod fel ezt.
Igaz nekem még nem volt ilyen hosszú kapcsolatom, de akármennyire is vonzó az aktuális barátnőm, és akármit is érzek iránta, azért igenis megnézek más nőket az utcán, sőt még beszélgetek is velük, flörtölök, de arra még nem volt példa, hogy miközben együtt vagyok valakivel, közben mással létesítek szexuális kapcsolatot.
Hozzá kell tennem, már volt olyan kapcsolatom aminek azért vetettem véget mert jött egy másik nő, aki megfogott, és ezért úgy éreztem váltanom kell. Nem bántam meg. Na ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy az ember bizony nem monogám, ez csak egy társadalmi elvárás, szerintem semmi több. és túl van misztifikálva.
Sajnos belénk van nevelve, hogy ragaszkodni kell a szokáshoz, és bizonyos dolgokról még nyíltan sem merjünk beszélni, akár a párunk előtt sem, ez pedig óriási hiba.
Bocsi, hogy itt gondolatórát tartok, csak ez úgy kikívánkozott, főleg a hozzászólásokat olvasva.
Mindenképp nyugtasd meg a párod, hogy nem a szex miatt van, és ő még ugyanolyan vonzó számodra mint eddig, de te valami újra vágysz, és ez nem azt jelenti, hogy ő már nem fontos neked, csak a változatosság kell. Ennyi, ha nem akarja nem fogja megérteni miért mondod ezt. Ha akarja megérti.
De azért abba gondolj bele, hogy mi van ha olyan partnert találsz aki esetleg jobb mint a jelenlegi párod, és a kis kalandodból később érzelmek jönnek, amik majd tönkretesznek mindent ami az eddigi életedben jól működött? Óriási veszély van ebben a dologban a kalandon kívül, én mindenképpen feltenném magamban a kérdést, hogy megéri-e kockáztatni. Remélem segítettem.
Köszönöm a normális választ.
Köztünk ez nem okozott gondot, megbeszéltük, nem akarta, ezért nem is lesz ilyen. És persze nem is haragszik rám ezért.
Csak érdekelt volna, hogy más hogyan gondolja, történt-e valakivel ilyen. De látom, nem sok normális válaszra számíthatok.
A gyűlölködő priviket meg tiltottam.
A gyanút felebresztette vagy sem az a ferjjen múlik
Amit meg te akarsz amugy az a swinger élet csak te nem ugy hogy van egy par beszelgettek es ha mind mettotoknek jo akkor szexeltek hanem ugy hogy irány te erre en arra es aki szimpi mehet
A swinger kapcsolatok általában 10 ev után tönkremennek kivéve ha gyerek születik de akkor a swinger élet abba marad
Ha ugy hozzad fel a témát ismerkedjetek mas párokkal akik nyíltak akkor par csere jobban hangzik mint az hogy te leleplez szexelsz mással meg o tv nez otthon
Te is o is egyszerre akar egy akar külön szobában először akar egyutt egy szobába 4 esbe hogy lassatok egymás reakcioja
De Figy mond párodnak ezt:
Szivem ma lefekudhetsz mással nem lesz belole semmi következmény o elindul es szerintem az ajtónál visszaforditanad
19: Én is hűséges vagyok! Egy szóval sem írtam, hogy megcsaltam vagy megcsalnám.
Egyébként meg a lepontozáshoz min. két azonos szavazat kell, szóval nem (csak) én voltam :)
Én azokat pontoztam le, akik nem tudnak normálisan írni és szitkozódnak.
Akinek más a véleménye, mint nekem, azt elfogadom, ha normális stílusban írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!