Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nők mit szeretnek egy fiatalabb (20körüli) férfiban? Milyen tulajdonság izgatja, vonzza a legjobban őket?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 15:35
21/22 A kérdező kommentje:
20
A jó felszedés sose olcsó. :)
2015. nov. 20. 00:08
22/22 anonim válasza:
Helyzetfüggő a dolog.
Az ismerőseim közt körülnézve, akinek idősebb csaja van/volt és 20 év körüli, ott 2 dolog miatt ment az egész:
1, Fiatal és sportos pasik, adnak magukra.
2, Nem akarnak többet. Nem álltak neki érzelmi hisztinek vagy rinyáltak, mert a nő épp 1 héti feléjük sem nézett.
Nekem egyszer volt több évvel idősebb barátnőm, neki más jött be. Szerette, hogy nem vagyok fásult és nem azon pörög az agyam, hogy fizetni kell a számlát és hasonlók. Gyerekesebb vagyok, spontánabb, mint egy idősebb pasi, gondolom ez beindította az anyai ösztöneit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!