Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy nem annyira s

kedvelem a korosztályom. Szinte minden velem egyidős túl van az első együttléttel. Undorító s korai. Gimibe járok hat évfolyamos képzésre. Ai igaz barátaim 17-18 évesek. Sokkal normálisabban tudok velük beszélgetni mint a korombeliekkel, ők értenek engem legjobban s ez fordítva.

Ez jó tulajdonság vagy sem, mert nincs nagy sikerem a velem egykorú lányoknál. Inkább a 16-17-18. éveseknél.

14/F

2015. aug. 22. 21:21
 1/4 anonim válasza:
Énis szoktam így érezni, hogy korábban kellett volna születnem. Viszont kijövök a fiatalabbakkal idősebbekkel velem egykorúakkal is egyaránt. Egyébként ez nem baj szerintem egyáltalán. Pont hogy normális a gondolkodásmódod :D mellesleg az egyáltalán nem gáz ha a fiú 2 évvel fiatalabb a lánynál. sok lány van akit nem zavar :) Csak nem tudom hallottál-e már róla, hogy elvileg a lányok agya előbb érik és nemtudom..én voltam együtt velem egyidős fiúval és nagyon gyerekes volt még. Barátnőim is így vannak vele, akik velük egyidős fiúval vannak együtt. Szóval lehet inkább valami fiatalabb lányt kéne keresned :) vannak még aranyos és normális lányok! sok sikert
2015. aug. 22. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szintén. Ennek egy komoly hátránya van fiúként: komoly kapcsolatot nehéz kialakítani korodbeli vagy fiatalabb lányokkal (vagy egyáltalán olyat találni, aki tényleg érdekel). Az idősebbek pedig nem foglalkoznak veled.
2015. aug. 22. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

nos a kérdésed az volt, hogy miért vagy ilyen!

azért kedves kérdező mert több sütnivalód van mint a többi korod bélinek :) ez jó tulajdonság, tartsd meg

2015. aug. 22. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj :) Én 18/L vagyok, és én sem jöttem ki túlságosan a saját korosztályommal. Mindig idősebbnek is néztek engem a többieknél. De aztán az osztályban találtam pár barátnőt, akikkel nem volt annyira tökéletes, de szerettem őket.... jobb volt, mint egyedül savanyodni.
2015. aug. 24. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!