Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idősebb nők mit szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb nők mit szeretnek egy fiatalabb (20körüli) férfiban? Milyen tulajdonság izgatja, vonzza a legjobban őket?

Figyelt kérdés

2015. okt. 18. 15:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kocsit nem szoktam eladni, de ez az oldal, már rég az alpáriság alatt van 15 lépcsőfokkal, ha mindenki így csinálja, én miért maradjak ki? :D ha a sok unatkozó köcsög nem hagy fel ennek az oldalnak a böngészésével, 2 hónapot sem adok és megszüntetik az egészet :D 7es voltam :D
2015. okt. 18. 15:54
 12/22 A kérdező kommentje:

11

Ez milyen logika. Ha más lop akkor neked is szabad?

Belemennék részletesen elemzésedbe, de ez most nem fog megtörténni.

Nem érdekel. :)

2015. okt. 18. 15:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Lopás és egy komment elküldése között nagy különbség van ám. Ha más hülye, nekem nem kell annak lenni, de ha van lehetőség jobb helyzetbe kerülni, vagy éppen megszerezni, amire vágyom, akkor kihasználom, főleg, ha ezt anonim módon tehetem meg, 100000000 nyomorult között :)
2015. okt. 18. 15:59
 14/22 A kérdező kommentje:

13

Én nem ítélkeznék ennyire mások fölött. Te tudod. De engem nem zavarsz. :)

2015. okt. 18. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:
15%
Pisisek nem érdekelnek.... 34N
2015. okt. 18. 16:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel nem tudok mit kezdeni. Belső tulajdonságot írjatok ha lehet."

Négyes válaszoló vagyok, és sajnos nem tudok olyan belső tulajdonságot írni, ami egy 20 éves fiúban megvan, viszont egy harmincasból hiányzik. Így általánosítva nem. Aztán van olyan 20 éves, aki határozottan érettebb gondolkodású, mint akár egy 30-40 éves, de ez egyedi.

Nekem, idősebb nő létemre jóval fiatalabb barátom van, azért, mert Ő olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, amik nekem bejönnek, életkortól függetlenül, és nem azért, mert az ő generációja jobb belső tulajdonságokkal rendelkezik, mint a korban hozzám közelebb állók.

Ami ilyen generációs különbség, az csak külsőség. Az összes többi inkább leküzdendő hátrány a számomra.

2015. okt. 18. 16:44
 17/22 anonim ***** válasza:

#13 És így már te is a nyomorultak közé tartozol.

#15 Te komolyan úgy gondoltad, hogy a kérdés hozzád is szól?

2015. okt. 18. 17:14
 18/22 anonim ***** válasza:

A pasim 9 évvel fiatalabb nálam,és ő néz ki idősebbnek..

Egy velem egykorú férfi az apukámnak tünne,én ezért szeretem (is) szeretem a fiatal pasikat. 32/n

2015. okt. 22. 20:32
 19/22 anonim ***** válasza:
bocsànat,ezért is szeretem....
2015. okt. 22. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:
A 30 körüli érett nők biztos, hogy nem az olcsó felszedésre vágynak. Teljesen más bánásmódot ígényelnek.
2015. nov. 19. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!