Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nők mit szeretnek egy fiatalabb (20körüli) férfiban? Milyen tulajdonság izgatja, vonzza a legjobban őket?
11
Ez milyen logika. Ha más lop akkor neked is szabad?
Belemennék részletesen elemzésedbe, de ez most nem fog megtörténni.
Nem érdekel. :)
13
Én nem ítélkeznék ennyire mások fölött. Te tudod. De engem nem zavarsz. :)
"Ezzel nem tudok mit kezdeni. Belső tulajdonságot írjatok ha lehet."
Négyes válaszoló vagyok, és sajnos nem tudok olyan belső tulajdonságot írni, ami egy 20 éves fiúban megvan, viszont egy harmincasból hiányzik. Így általánosítva nem. Aztán van olyan 20 éves, aki határozottan érettebb gondolkodású, mint akár egy 30-40 éves, de ez egyedi.
Nekem, idősebb nő létemre jóval fiatalabb barátom van, azért, mert Ő olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, amik nekem bejönnek, életkortól függetlenül, és nem azért, mert az ő generációja jobb belső tulajdonságokkal rendelkezik, mint a korban hozzám közelebb állók.
Ami ilyen generációs különbség, az csak külsőség. Az összes többi inkább leküzdendő hátrány a számomra.
#13 És így már te is a nyomorultak közé tartozol.
#15 Te komolyan úgy gondoltad, hogy a kérdés hozzád is szól?
A pasim 9 évvel fiatalabb nálam,és ő néz ki idősebbnek..
Egy velem egykorú férfi az apukámnak tünne,én ezért szeretem (is) szeretem a fiatal pasikat. 32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!