Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen frigid lettem?
Figyelt kérdés
Három éve lassan,hogy össze költöztünk a párommal. Én Nő/24,Ő pedig Férfi/33.
Abszolút nem kívánom a szexet.
Csak az összebújás érdekel. Egy hónapban egyszer szerelmeskedünk,talán még túloztam is.
Ő sem igazán kezdeményez.
Mi lehet a baj? Már arra is gondoltam,hogy a fogamzásgátló miatt lettem ilyen hideg!
Trollkodók kíméljenek,ha lehet.
Kérlek adjatok tanácsot, mert szeretném megmenteni a kapcsolatomat. Egy csodás férfi, és mellette képzelem el a jövőmet.
2015. okt. 18. 01:19
11/13 omba válasza:
A gyógyszer okozhat nálad problémát, de mi a baj vele?
Ha meg ilyen harmóniában elvagytok szex nélkül is, akkor mi a baj az egésszel, - mitől kell "megmenteni" a kapcsolatot?
Nekem, mondjuk ez teljesen szürreális, de hát nem vagyunk egyformák.
12/13 anonim válasza:
nekem is hasonló a dolog csak hogy mi 6 éve vagyunk együtt 3 év után mi még éjjel nappal dugtunk , én is szedtem fogamzásgátlót semmi ilyen nem volt sőt miután abbahagytam volt ez hogy nem kívánom
13/13 A kérdező kommentje:
Üzenem: A kérdés kiìràsa óta is együtt vagyunk a mostmár nem ,,csak" párommal, hanem férjemmel! 😊 És minden csodálatos köztünk. A legboldogabb nő vagyok a világon,a legcsodálatosabb férfi mellett! 😊
2017. ápr. 28. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!