Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen frigid lettem?
Három éve lassan,hogy össze költöztünk a párommal. Én Nő/24,Ő pedig Férfi/33.
Abszolút nem kívánom a szexet.
Csak az összebújás érdekel. Egy hónapban egyszer szerelmeskedünk,talán még túloztam is.
Ő sem igazán kezdeményez.
Mi lehet a baj? Már arra is gondoltam,hogy a fogamzásgátló miatt lettem ilyen hideg!
Trollkodók kíméljenek,ha lehet.
Kérlek adjatok tanácsot, mert szeretném megmenteni a kapcsolatomat. Egy csodás férfi, és mellette képzelem el a jövőmet.
A fogamzasgatlo csinal ilyesmit. Lehet ki kellene probalni egy masik fajtat. Vagy gumival vedezekni es akkor nem Kell a szervezeted feleslegesen szennyezni.
18/L
Inkább aszexuálisnak tűnsz. Nem akarlak elkeseríteni de megítélésem szerint sehogy nem lehet megmenteni, mivel a pasas szemmel láthatóan nem képes téged beizzítani. 3 év bőségesen elegendő arra, hogy valaki kiismerje a párját, hogy hol illetve mi jó neki, és még fokozza is a dolgokat.
Te döntesz: maradsz emellett a pasas mellett és továbbra is romokban marad a szexuális életed, vagy erőt veszel magadon és keresel egy olyan fickót, aki nem csak lelkileg, hanem szexuálisan is ki tud téged elégíteni.
Azért a szex nem minden ám!
Csodálatosan érzem magam vele.
Egyszerűen imádjuk egymást, lelkitársak vagyunk. És nem utolsó sorban nagyon sokmindent elő teremtettünk már közösen három év alatt.
Kérdező, pont ezért mondtam, hogy neked kell döntened.
Ha úgy döntöttél, hogy neked nem fontos a szex, mert az nem minden (hazugság, de mindegy), akkor maradj a pasid mellett. Senki sem kényszerít rá, hogy válts.
Túlságosan szeretjük és tiszteljük egymást, hogy küzdelem és kitartás nélkül csak úgy eldobjuk egymást. Ráadásul úgy, hogy nem próbáltunk megoldást találni.
Ja,és nekem Ő nem egy "pasas".
Ez nagyon szép tőletek, csak egy problémával nem számolsz: az ember biológiai lény, akinek testi és lelki szükségletei egyaránt vannak. Feltételezem, még mindig nem voltam meggyőző, ezért hozok egy példát.
Biztos hallottál már olyan esetekről, hogy 15-20 éves kapcsolatok dőlnek össze, házasságok is, mert az egyik félrelépett. Mit gondolsz, mi lehet ennek a hátterében? Nyilván az, hogy aki félrelépett, nem szerette igazán a másikat. Mielőtt bekajálnád ezt a maszlagot, had hívjam fel a figyelmedet az alábbi negatív párkapcsolati modellre:
Két ember összejön egymással, de nem jó a szex a csajnak. A férfinek nincs igénye rá, mert munkamániás, vagy aszexuális, de mivel a csaj ki szeretne elégülni, az nagyon vágyik egy kiadós szexre. Mit gondolsz, a főhősnő milyen lépéseket fog tenni ennek érdekében? Az alábbiakat:
- Verbális kommunikáció: megpróbálják megbeszélni a dolgokat
- Változatos szexhelyszínek tömege
- Különböző káma-szutra pózok és társai
Végül semmi sem vezet eredményre. A csajt érzelmek kötik a férfihoz, ezért úgy dönt, hogy lényegében a szex nem is olyan fontos. Telnek múlnak az évek, 1 év, 2 év... 10 év múlva már azt se tudja mi a szex azóta nem szeretkeztek, vagy ha igen, közbe még arra is volt ideje, hogy a villanyszámláról gondolkodjon már annyira monoton az egész. Végül megjelenik a színen egy hódító 5 év múlva, aki elrabolja a nő szívét, és 15 év múlva végre kefél egy jót.
Ezután a történet főhősnője kerül a ribi szerepébe, a férfi pedig a szegény átvert szerepét kapja meg. Sajnos ennek a modellnek komoly valóságalapja is van, tehát a szex kérdést nem kéne annyira félvállról venni!
Mindenesetre, sok sikert kívánok neked Kérdező, hogy meg tudjátok oldani >>valóban<< a problémákat.
Az 1 es vagyok. En szedtem egy ideig fogamzasgatlot es meg mindig nem jott teljesen rendbe a havim azota (1 eve volt) de a hangulatom meg a tobbi dolog 1-2 honap alatt vissza allt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!