Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak-fiúk, ti hogy fogadnát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak-fiúk, ti hogy fogadnátok, ha a 26 éves vagy pár évvel idősebb barátnőtök szűz lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy olyan hölgyről lenne szó, akinek fiatalabb korában mentális és önértékelési gondjai voltak, részben mert a szülei szigorúan nevelték. De mire ebbe a korba ért, sokat változott szocializáció terén, sokat fogyott (régebben duci volt és e miatt sem mert pasizni), nagyon okos e mellett, orvosin diplomázott és már külsőre is szebb lett.

2015. okt. 16. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
en nem orulnek neki kifejezetten, mondjuk nem is zavarna. nem ertem , masok miert veszik megtiszteltetesnek, hiszen nem szemely szerint nekik orizgette valaki a szuzesseget.
2015. okt. 17. 12:22
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Igen, a szüzesség nem érdem, hanem állapot. Ha úgy gondolja, hogy ő azért szűz, mert ellen tudott állni a csábításnak, akkor soha nem fogja élvezni a szexet és ez zavarhatja a férfit hosszútávon. Alapból viszont normális férfi nem mondja azt hogy "Szűz vagy? Hát akkor szia!"
2015. okt. 17. 12:42
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Én mondom.

Amúgy utolsó előtti, azért mert az ide irogatók nagy része szintén szűz és azt hiszik, hogy akkor nem baj ha bénák.

2015. okt. 17. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is hasonló életpályát futottam végig, bár nem a szüleim miatt.

Még fiatalabb vagyok mint te, de még szűz.

19/F

2015. okt. 18. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Örülnék, hogy a sok buta férfi még nem rontott/ronthatott el előttem semmit!
2015. okt. 24. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez azokkal a tulajdonságokkal párosul amik ide le vannak írva, akkor ilyenről szerintem csak álmodni lehet :)

Azért is jó, mert akkor még ott van a felfedezés élménye. Ha valaki már össze-vissza feküdt fűvel fával, az már eléggé kiégett és megszokásból csinál vagy nem csinál dolgokat. Újat mutatni már nem nagyon lehet neki általában (bár meglepő módon én 8 fiú után is tudtam újat mutatni a barátnőmnek) és így elég nehéz kompromisszumot találni. Ha valakinek még nincs tapasztalata, azzal egy élmény és kaland is a szex :)

25/F

2015. nov. 4. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!