Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak-fiúk, ti hogy fogadnátok, ha a 26 éves vagy pár évvel idősebb barátnőtök szűz lenne?
Én mondom.
Amúgy utolsó előtti, azért mert az ide irogatók nagy része szintén szűz és azt hiszik, hogy akkor nem baj ha bénák.
Én is hasonló életpályát futottam végig, bár nem a szüleim miatt.
Még fiatalabb vagyok mint te, de még szűz.
19/F
Ha ez azokkal a tulajdonságokkal párosul amik ide le vannak írva, akkor ilyenről szerintem csak álmodni lehet :)
Azért is jó, mert akkor még ott van a felfedezés élménye. Ha valaki már össze-vissza feküdt fűvel fával, az már eléggé kiégett és megszokásból csinál vagy nem csinál dolgokat. Újat mutatni már nem nagyon lehet neki általában (bár meglepő módon én 8 fiú után is tudtam újat mutatni a barátnőmnek) és így elég nehéz kompromisszumot találni. Ha valakinek még nincs tapasztalata, azzal egy élmény és kaland is a szex :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!