Szex idősebb pasival?
17 L, 18-at töltöm augusztusban. Volt már két barátom, de az előjátéknál és pettingnél nem jutottunk tovább egyikőjükkel sem. Megismertem egy 30 éves pasit, akinek nagyon bejövök és én úgy szintén nagyon rá vagyok gerjedve. Felajánlotta hogy találkozzunk, de kicsit tartok tőle mert még szűz vagyok. Szerintetek csak kihasználna? Sokat beszélgettünk és ismerem a családját is, a keresztény iskolánkon keresztül találkoztunk. Nagyon vonzz, de kicsit félek.
Nekem már "vannak szükségleteim" hogy úgy mondjam és szeretném a kalandot, de tartok tőle hogy megsebezne.
Szerintetek mit tegyek? Köszi előre is
Nem tudom, így fogalmazott csak, hogy van e kedvem "találkozni"- feltételezem nem csak beszélgetni akar, mert megmondta hogy szexi vagyok és. Viszont azt is nyilvánvalóvá tette, hogy nem erőszakolna meg.
A helyzet az, hogy elvitt minket egy egy hetes táborba a sulival, mert ő a buszsofőr, és hosszú beszélgetésünk után miután kimentünk egy cigire, odahúzott és megcsókolt. Nagyon élveztem, de abbahagyta mert tudtuk, hogy nem szabad, csak már nem bírt magával, "felcsigáztam". Volt már ilyen előtte , hogy egy hetes dologra vitt és azt is végig flörtöltük. Mondta, hogy rám akart írni már, de inkább nem zaklatott. Csak egymásra vagyunk izgulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!