Szex idősebb pasival?
17 L, 18-at töltöm augusztusban. Volt már két barátom, de az előjátéknál és pettingnél nem jutottunk tovább egyikőjükkel sem. Megismertem egy 30 éves pasit, akinek nagyon bejövök és én úgy szintén nagyon rá vagyok gerjedve. Felajánlotta hogy találkozzunk, de kicsit tartok tőle mert még szűz vagyok. Szerintetek csak kihasználna? Sokat beszélgettünk és ismerem a családját is, a keresztény iskolánkon keresztül találkoztunk. Nagyon vonzz, de kicsit félek.
Nekem már "vannak szükségleteim" hogy úgy mondjam és szeretném a kalandot, de tartok tőle hogy megsebezne.
Szerintetek mit tegyek? Köszi előre is
12-es: nem kitaláltam. véresen komoly a dolog.
13-as: huszonegy éves barátom, aki biológusnak tanult sajnos nem bizonyult elég érettnek.
Ha nem zavar, hogy csak egy numerára kellesz, akkor nyugodtan.
Ebben az esetben én is azt gondolom és csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy csak arra kellesz neki.
És az, hogy érettebb és tapasztaltabb, ez nyilván így is van, de ha neked elég az, hogy odadobod az első alkalmat egy olyannak, akitől semmi komolyra, érzelmekre nem számíthatsz és ez téged nem zavar, csak abban az esetben menj bele ebbe az egészbe.
1 éve. olvasd el a #9-es irásod.
Na erre irtam hogy kamu. De ne legyen sértő! Erotikus vágyálom.
Van valakinak olyan tapasztalata, hogy az iskola több egy hetes kirandulásokat szervez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!