Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megvetendő lenne 20 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetendő lenne 20 éves létemre 35 éves férfival együtt lenni? Szerelemről van szó.

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 20:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, a válaszokból megkaptad a pontos választ. A nagy átlag megveti. De ha szereted és ő is téged akkor mit számít más véleménye?

Tegyél rá. És légy vele boldog.

2015. okt. 16. 10:46
 22/26 anonim ***** válasza:
Eltérő generáció vagytok te egyetemista/főiskolás vagy ő javában a munka világában. Jó eséllyel más az elkézpelésetek az életről (remélem ő nem 20 éves ksifiú szintjén van), máshol vagytok anyagilag mindenhol. Én nem adnék sok esélyt a dolognak (nem tudom egy 35 éves férfinak mi közös témája lehet egy 20 éves lánnyal). Persze mondják hogy a kor nem számít de azért zavarna szerintem hogy mire a gyereketek felnő már nagypapa korban lesz... :)
2015. okt. 16. 13:02
 23/26 anonim ***** válasza:

"kiszúrás a korosztályommal? szerintem a korosztályom, nem elég érett egy rendes kapcsolatra.."

Ez vicces mert te is a korosztályodnak vagy a tagja, tehát te is alkalmatlan vagy egy kapcsolatra.

Persze te érettebbnek hiszed magad. De ha annyira biztos lennél a dologban fel se tetted volna a kérdést.

2015. okt. 17. 00:29
 24/26 A kérdező kommentje:

hát köszönöm a válaszokat.

utolsó, igen érettebben hiszem, és a korosztályombeli fiúk nem hosszútávú kapcsolatra vágynak nagyrészt (tisztelet a kevés kivételnek) hanem alkalmi kapcsolatra, meg hűtlenek, erkölcstelenek gyakran. nyilván sok korombeli csaj is ilyen.. de én rendes érett felfogású párt szeretnék

2015. okt. 17. 16:20
 25/26 anonim ***** válasza:

Én pont ennyi vagyok. Valamelyik nap hozott össze a sors egy 20 éves lánnyal, azóta csak rá tudok gondolni. meg fogom keresni, hogy volna-e kedve ismerkedni még jobban.

Nincs ezzel semmi probléma.

2015. okt. 17. 18:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez az, higy csak hiszed magad, mert ha az lennél, nem kéne folyton hangoztatnid. Az egész megnyilvánulásid egy általánosító, szűklátókörű sztereotíp f...szság. Egyenlőségjelet teszel a komoly kapcsolatora való alkalmasság és az életkor között, holott egy 30 feletti faszi is megcsalhat meg hazudhat.

Téged lenyűgöz azzal, amitől egy korabeli nő már nem esik hanyatt.

2015. okt. 18. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!