Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetendő lenne 20 éves létemre 35 éves férfival együtt lenni? Szerelemről van szó.
"Szerelemről van szó."
részéről egy hamvas punciról, akinek apakomplexusa van, aztán hamar leépíthető
Sokak számára tűnhet annak, de a szerelemben nem számít a kor!
21 éves vagyok, a párom 40, de nem érdekel mások véleménye, mi jól megvagyunk :)
Most hogy már 38 vagyok, azt mondom hogy nem. :)
De 20-on évesen kitartott csajoknak tartottuk azokat, akik 10+ évvel idősebb férfiakkal voltak. Ilyen múltú csajokat ciki volt kapcsolatra felvállalni, kb. ugyanúgy mint olyat akiről azt lehetett hallani hogy etnikummal kavart.
már kifejtettem valahol, hogy ez elég rendesen kiszúrás a korosztályodban lévő fiúkkal. de ha te szerelemnek hívod, hogy egy idősebb férfi húsként használ, áldásom rátok.
de mindjárt jön pár új apakomplexusos kis r1b@nc, aki megszakérti a 6 harvardi pszichológus diplomájával, hogy én nem értek semmihez és nem kiszúrás a korosztályoddal.
és ha érdekelne, hogy miért az, írj nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!