Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megvetendő lenne 20 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetendő lenne 20 éves létemre 35 éves férfival együtt lenni? Szerelemről van szó.

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 20:28
1 2 3
 11/26 Krisztinas Edina válasza:
69%
Én és Feleségem között is van 15 év korkülönbség.Nejem javára!19évessen feleségül vettem.Azóta is együtt vagyunk.Nem a kor különbség számít.Szerelem és közös célok.
2015. okt. 15. 22:02
 12/26 A kérdező kommentje:
kiszúrás a korosztályommal? szerintem a korosztályom, nem elég érett egy rendes kapcsolatra..
2015. okt. 15. 23:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a korosztályos kiszúráshoz hozzátenném, hogy ezen a 35 éves férfi is keresztülmehetett, amikor 14 évesen a nyolcadikos lányok a gimnazista fiúkra csorgatták a nyálukat, gimnáziumban a lányok az egyetemistákra, az egyetemen a lányok a dolgozó, egzisztenciával rendelkező (kocsi, lakás) férfiakra izgultak.

Én nem tartom megvetendőnek, én is őszintén tudok vonzódni a nálam sokkal fiatalabb lányokhoz. Abban is van igazság, amit sokan leírtak, hogy lehet, hogy csak szexkapcsolatot keres. Abból, hogy 35 éves (mást nem tudunk róla), nem lehet kitalálni, hogy ő hogyan tekint/gondol Rád, és milyen jellegű kapcsolatot szeretne.

Ha vannak közös ismerőseitek, próbálj meg informálódni, milyen kapcsolatai voltak, milyen lányokkal volt hosszabb ideig együtt, ha nála jóval fiatalabbakkal is, akkor elképzelhető, hogy komolyan gondolja. Ha a többéves kapcsolatai mind vele egykorú nők voltak, akkor kisebb az esély igazi szerelemre.

2015. okt. 15. 23:40
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Kihagytam, hogy 36/F, volt 28 évesen 17 éves barátnőm, akivel 3 évig voltam együtt, 2 éve meg 34 évesen 18 éves lánynak udvaroltam.
2015. okt. 15. 23:50
 15/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, a fentieken kívül még arra is gondolj, hogy még sokat fogsz változni. Ő meg már nem annyira... lehet, hogy megunod.

Ezzel együtt, ha tényleg szeretnéd, vágj bele - de előtte inkább tájékozódj, ahogy írták is.

2015. okt. 16. 00:22
 16/26 Sunshinedoll ***** válasza:

Az ő részéről nem szerelem. Ekkora korkülönbség főleg, úgy h éppencsak nagykorú vagy szinte minden esetben ragadozó viselkedésre utal az idősebb fél részéről.

Most még nagyon cukin manipulál, amint kényelmesebben érzed magad mellette, tönkre fog tenni.

2015. okt. 16. 00:36
 17/26 Sunshinedoll ***** válasza:

#14 fúj.

Legközelebb, ha leviszed a szemetet, maradj ott, oda való vagy a szemét közé.

2015. okt. 16. 00:37
 18/26 anonim ***** válasza:
a megvetendő kategória véleményem szerint nem itt kezdődik.
2015. okt. 16. 07:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Szard le! A lényeg hogy jól érezzétek magatokat. A Te korosztályodat elnézve amúgy jogosnak is tartom a dolgot. 34/F
2015. okt. 16. 08:51
 20/26 anonim ***** válasza:

Sunshinedoll, sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak, találkoztam már ezzel a hozzáállással mástól is: valakinek a barátnője / osztálytársa egy idősebb pasival kezdett és rosszul járt, tehát a következtetés az, hogy én (akinek semmi köze nincs az esethez) rossz vagyok.

Mégis van valami közös Benned és a kérdezőben, mindketten azt gondoljátok, hogy az életkor teljes mértékben jellemzi az embert. Minden 35 éves egyforma (és minden 20 éves, tehát az se képzelhető el, hogy van olyan 20 éves, akinek nem való, és van olyan, akinek igen?)

2015. okt. 16. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!