Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megismertem a neten egy lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem a neten egy lányt és facen ismerösök lettünk dumáltunk, de most már nem ir, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Volt egy közös témánk igy ismerkedtünk meg, nem azzal a célból dumáltam vele hogy felszedjem vagy ilyesmi, tényleg csak haverkodtam vele, olyan rendes volt velem, meg volt közös téma is, most meg hiába irtam neki facen meg se nézi az üziket, mi lehet a baj? Szerencsére nem tiltott le, de az üziket meg se nézi, nem értem nekem ez magas.

2015. okt. 15. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Lehet, hogy nincs is gép közelben, elutazott egy pár napra, nincs ideje, túl sok üzenete van, már nem érdekli a téma, vagy tudom is én. Ezer oka lehet.
2015. okt. 15. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet az a baj hogy megnézte a képeid és nem jössz be neki.
2015. okt. 15. 11:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Nincs is kibt képem, meg csak haverkodtunk egymással, irtam is neki azért nincs kint kép rólam mert szégyenlem magam nem vagyok jó pasi, őt ez nem zavarta mivel csak haverkodtunk egymással, ennél többről szó se volt
2015. okt. 15. 11:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Nincs is kint képem, meg csak haverkodtunk egymással, irtam is neki azért nincs kint kép rólam mert szégyenlem magam nem vagyok jó pasi, őt ez nem zavarta mivel csak haverkodtunk egymással, ennél többről szó se volt
2015. okt. 15. 11:24
 5/14 A kérdező kommentje:
bocsi kétszer küldtem el, telo carakszik
2015. okt. 15. 11:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Tök értelmetlen és felesleges dolgon aggódsz. Ugyanis semmi értelme nem volt beszélgessetek. Erre ő jött rá hamarabb. Ennyi.
2015. okt. 15. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
vagy elunta magát, vagy már nem akar időt pocsékolni a "semmire"
2015. okt. 15. 12:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Talán nem lóg egész nap azon a szaron? :D
2015. okt. 15. 13:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Neklem az a magas, hogy értelmes emberek miért gondolják, hogy egy ilyen fossal mint a face, másik normális értelmes ember foglalkozik! Ha az összes ismerősöm nem lett volna akkora barom, hogy nem válaszol, egy messenger, skype, E-mail üzenetre, (mert minden marha csak a face-t nézi) akkor soha nem csináltam volna face regisztrációt!

De ez a kretén Cukorhegy tudta, hogy az emberek fele hülye barom, a másik fele meg a face-re kényszerül, ha kapcsolatba akar lépni a feleségével, férjével, gyerekével, szüleivel!

Gratulációm az emberiségnek!

2015. okt. 15. 13:18
 10/14 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedésnek ez a varázsa.

Sosem tudhatod, melyik lesz az utolsó üzi. Bármelyik lehet.

2015. okt. 15. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!