Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz pasik, nektek is próbáltak már a haverok/ismerősők nőt intézni?
Figyelt kérdés
...1 menetre de valamiért sose jöt össze?2015. júl. 1. 18:28
1/10 anonim válasza:
Probáltak :D De aztán magam intéztem a dolgot :D Igazából úgy is a jó, milyen már az hogy valaki intéz neked... annyiból befizethetnek egy hivatásoshoz és akkor intézve vagy... :D
2/10 A kérdező kommentje:
Na meg mindig azt kell hallgatni, hogy,: Miért nincs nőd? Nem tudsz felszedni egyet? Mekkora egy luzer vagy. (Valaki más is hallgatja ezt?) Meg mikor szextéma van a haverokkal: én ezt dugtam, én azt stb...
2015. júl. 1. 18:41
3/10 anonim válasza:
lehet h próbáltak már... lehetséges :D :D de nem igazán sikerült nekik korábban. velem biztos nem beszélték meg. Bár ma már más lenne az eredmény úgy hiszem :P :)
4/10 anonim válasza:
Ugyan, senki sem hiszi el, aki valaha is látott már élőben, hogy lenne olyan lány, aki lefeküdne velem, mivel alacsony vagyok és ocsmány. Szóval felejtős, hogy valaha is szexelni fogok.
5/10 anonim válasza:
Teljesen pontos a leírás... Az, hogy "valamiért sose jött össze" az rendszerint azért volt, mert csak ígérgetett...
6/10 anonim válasza:
Mert a mai világban a szex a teljesítményről szól. Le kell tojni magasról, hogy mit mondanak. Emelkedj felül, és hallgass a saját érzéseidre.
Nekem 26 éves koromig nem volt senkim. Az már tényleg sok volt, de úgy érzem, hogy te még messze vagy ettől.
42F
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem ugy próbáltak ,hogy beszéltek a csajjal, elém állították. -Kell neked? Itt van, beszélj vele. Hát még nekem kellet ,,könyörögni'' persze sikertelenül.
2015. júl. 1. 21:51
9/10 PearlDiver válasza:
Sosem próbáltak. Ismertek a barátaim annyira hogy tudják, kivárom az igazit és csak vele fekszem le. Így is lett :-)
10/10 anonim válasza:
még jo hogy nincsenek haverjaim se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!