Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek is fel szokott állni edzés közben? Mit csináltok ellene? Ha láttok egy jó feneket akkor fel áll nektek is?
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 23:27
1/4 anonim válasza:
Nem, sztem tini koromban is tudtam magam ennyire kontrollálni... vagy szégyenlős vagyok.
Amúgy a föl állni biztos nem áll föl, max föláll:-p
2/4 anonim válasza:
Öcsém, ilyennel foglalkozni... Inkább dugnál!
3/4 anonim válasza:
Felállt egyszer edzés közben, de sajna meg is sérült a csuklóm. Egyértelműen amiatt. Az edzést csak teljes odafigyeléssel szabad. Edzésen semmi helye az ilyen "kilengésnek".
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy felállt. Előfordult már többször is. Ilyenkor próbáltam elterelni a gondolataimat másra. Pl elkezdtem matekra, törire gondolni. Mást úgy se tudsz, hisz nem mehetsz ki a wc-re kiverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!