Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex? Kihagyjam ezt a lehetősé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex? Kihagyjam ezt a lehetőséget, vagy inkább törjem össze a szívét?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal a tinderen. Facebook-jelölés, stb. nagyon bejövök neki. Én csak úgy játékból vagyok fenn, fogalmam sincs, miért, de ő komoly kapcsolatot szeretne, sokszor csalódott. Még nem találkoztunk, egyelőre csak chateltünk egymással.

A most új munkahelyet keresek, interjúkról interjúkra járok, mellette esti tanfolyamokon veszek részt, se kedvem, se energiám "csajozni", vagy épp randizni, "udvarolni", viszont szexben benne lennék.

Megmondjam neki ezt így kerek perec? Vagy hagyjam a fenébe, játsszam el, hogy én is komolyan gondolom, feküdjek le vele, majd szakítsak vele? A képei alapján nagyon bejön, éjjel-nappal d.ugnám....

én 29f, ő 24l

2015. okt. 14. 19:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne játtsz vele semmiképp.
2015. okt. 14. 19:09
 2/19 anonim ***** válasza:
14%

TÖRD ÖSSZE A SZÍVÉT SZERINTEM! >:D

ne legyen boldog.

2015. okt. 14. 19:11
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is, máskor csakis olyanokkal kezdj, akik hasonlót keresnek, mint te, így nem kell összetörni senki szívét.

Másodszor, szerintem elég felnőtt, túléli az igazságot.

Szégyen, hogy egyáltalán megfordult a fejedben a másik lehetőség is. A szex az csak szex, viszont egy ember ilyen komoly megalázása nem vicc.

2015. okt. 14. 19:14
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Az őszinteség kezd nagyon ritka lenni... Én csak annyit mondok, hogy képzeld magad az ő helyzetébe és gondolkozz, hogy mi lenne ha bármilyen módon téged használnának ki... Sok lány persze meg sem érdemelné, hogy normálisan bánjanak vele, de az már egy másik téma. :) Bár lehet csak én vagyok ilyenekben marad, meg régimódi de nincs idegesítőbb mikor átkurrrják az ember fejét és csak önös érdekekre használják...
2015. okt. 14. 19:21
 5/19 A kérdező kommentje:

Rendben, de mit mondjak neki, hogy ne ássam el teljesen magam?

ha azt mondom neki, hogy "csak szexet akarok", akkor biztosan nem lesz szex.

Mi az a mondat, amit fontolóra véve esetleg belemenne a szexbe is?

2015. okt. 14. 19:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik semmilyen mágikus mondat, aminek hatására minden nő rögtön szétteszi a lábát, hiába hiszitek. A legjárhatóbb út mindig az őszinteség, ebben az esetben is. Ha normális, akkor kevésbé bukik ki, ha nem, akkor pedig megérdemled - mint mondtam, ne olyanokkal kezdj, akikről tudod, hogy teljesen más vágyaitok vannak.
2015. okt. 14. 19:32
 7/19 A kérdező kommentje:
Csakhogy szívesebben szexelek olyannal, akiben még nem járt a fél város...
2015. okt. 14. 19:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma meg fog oldódni magától. Ha a lány komoly kapcsolatot keres, akkor úgyis elvárja a randizgatást, udvarlást, ha meg még amolyan szende is, akkor ezt hónapokig kell játszanod ahhoz, hogy meg tudd fektetni.

Ha ezt végigcsinálod, akkor közben rájöhetsz, hogy mégiscsak képes vagy komoly kapcsolatra is, ha meg nem, akkor nem lesz szex.

2015. okt. 14. 19:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

#7: Ja, bocsi. :D Általában ők barátnők, nem ribik...

#8: Egyébként ez nem feltétlenül igaz, de a végével egyetértek.

2015. okt. 14. 19:44
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az semmiképpen se jó dolog, ha ígérsz neki fűt-fát, lefekszel vele, aztán dobod. Az egy baromi rossz húzás lenne.

Viszont ha elmondod neki őszintén, hogy mire számítson, vagyis, hogy bejön neked, tetszik, jó vele beszélgetni és hogy szexuálisan is vonzónak tartod, de neked most se időd, se energiád jelenleg egy komoly kapcsolatra, viszont ha ő is úgy gondolja és szeretné, akkor egyenlőre egy kötöttségek nélküli kapcsolatot tudsz ajánlani, amiben ha ő is akarja lesz szex, de egyenlőre más nem, akkor ő eldöntheti, hogy él-e ezzel a lehetőséggel vagy sem. Ezzel nem vagy bunkó, viszont közlöd a tényállást és ha te is bejössz neki, akkor lehet, hogy hajlik a dologra. Viszont ha lefekteted és utána lelépsz, akkor lehet, hogy egy nagyon jó kapcsolat lehetőséget szalasztod el, mert az életedben nem áll veled többet szóba!

2015. okt. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!