Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek kis melle van mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kis melle van mindenki így érez?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon kicsi A-s de érdekes volt már C-s is nem értem egyszer van mellem egyszer nincs.

Van egy barátnőm ő még kis alacsony is hozzá hát úgyanúgy gondolkodunk meg akarjuk csináltatni, egyszerűen olyan mintha egy 12 éves kisfiú felső teste lenne.

Ő mondjuk egy évig le se vette a felsőjét a barátja előtt nálam ilyenekkel nincs gond de nagyon szégyellem magam miatta egyáltalán nem tudok így élni nem érzem nőnek magam azért már 23 éves vagyok azt hittem ez az érzés el fog múlni de csak rosszabb, nem a pasik miatt fontos mert csinos vagyok jól nézek ki mindig vannak jelentkezők csak én nem érzem jól magam.

2015. okt. 14. 14:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%

Csajkent mondom akibol az irigyseg beszel, bitamg jol nezel ki! Egyaltalan nem tunnek kicsinek a melleid es nagyon csinos vagy! Kar muanyaggal tonkre tenni a kicsikeket! Nekem 95B a mellem megis sokkal kissebbnek tunik nekem mint a tied a kepen! Ne bantsd oket csodalatosAK!

18/L

2015. okt. 14. 15:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez egyáltalán nem kicsi mell, ez egy átlagos mell.

Sok ideig én is kicsinek éreztem, aztán fogamzásgátló miatt megnőtt, utáltam, a pasik kb. nem néztek a szemembe, mindig a mellemet nézték. Abbahagytam a bogyót, visszament ilyenre és azóta imádom.

2015. okt. 14. 15:23
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek, vagy ilyenek? Amúgy mindegy, szép formás ha ilyen.
2015. okt. 14. 15:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugye csak viccelsz? Tökéletes cicid van, ezt nehogy megcsináltasd!
2015. okt. 14. 15:28
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél hülye drágám. Ezek nagyon szép cicik!
2015. okt. 14. 15:40
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Őszinten mondom a melleid TÖKÉLETESEK. Ne tedd tönkre! Magad miatt se.

29F

2015. okt. 14. 15:41
 17/30 anonim ***** válasza:

A barátnődnek javaslom, hogy csinálják a barátjával úgy, hogy rajta van a felső, alatta semmi, és a pasas bedugja a fejét a felsője alá, így nyalogassan, markolássza a ciciket. Egy idő után a lány fog szólni neki, hogy vessük le a felsőt...

Neked pedig: ez egy rabul ejtő negatív érzés lehet, de a legtöbb dolog agyban dől el, hitben. Szóval, ha a barátod dicsér téged, el van ájulva a melleidtől, szeret téged, akkor elhihetnéd azt, hogy vonzó nő vagy. Gyakorold ezt a hitet, és egy nap majd természetessé válik, hogy nagyon is szerethetőek a melleid. Nem csak a mellektől nő egy nő. Én nem operáltatnám meg a helyedben. Rosszul is sikerülhet a műtét, akkor majd kaszabolnak 2-3x utána?

2015. okt. 14. 16:00
 18/30 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem mondom, hogy 16 évesen nem voltak magabiztossági gondjaim a mellméretem miatt (leginkább a médiában látott elvárások miatt), de évek óta nem voltak ilyen gondjaim.

24L

2015. okt. 14. 16:03
 19/30 PearlDiver ***** válasza:

#8 ezek gyönyörűszép mellek, közelébe ne menj a plasztikai sebésznek! Nem tudom, miért nem vagy elégedett, de szerintem fel kéne fedezned az okait, esetleg pszichológus segíthet. Erre sokkal érdemesebb pénzt kiadni, mint egy műtétre.

#4 linkjei közül az első képen lévő hölgy mellbősége valóban hasonlítható 12 éves fiúéhoz, de még ő is nőies a maga módján.

2015. okt. 14. 16:30
 20/30 anonim ***** válasza:
KAMU! nem te vagy a képen, vagy nem ilyenek a melleid!
2015. okt. 14. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!