Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek kis melle van mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kis melle van mindenki így érez?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon kicsi A-s de érdekes volt már C-s is nem értem egyszer van mellem egyszer nincs.

Van egy barátnőm ő még kis alacsony is hozzá hát úgyanúgy gondolkodunk meg akarjuk csináltatni, egyszerűen olyan mintha egy 12 éves kisfiú felső teste lenne.

Ő mondjuk egy évig le se vette a felsőjét a barátja előtt nálam ilyenekkel nincs gond de nagyon szégyellem magam miatta egyáltalán nem tudok így élni nem érzem nőnek magam azért már 23 éves vagyok azt hittem ez az érzés el fog múlni de csak rosszabb, nem a pasik miatt fontos mert csinos vagyok jól nézek ki mindig vannak jelentkezők csak én nem érzem jól magam.

2015. okt. 14. 14:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is kicsi a mellem, de egyáltalán nem zavar. 27/f
2015. okt. 14. 14:58
 2/30 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem erzed magad jol a borodben akk csináltasd meg. Mert ez az erzes nem fog elmulni!

24l

2015. okt. 14. 14:58
 3/30 anonim ***** válasza:
75%
Nekem meg jópár lány ismerősöm van, aki meg azért nem érzi jól magát, mert túl nagy a melle. Férfiszemmel totál érthetetlen mindkettő. Szerintem nem attól lesz tartós kapcsolatod, hogy A-s vagy D-s a melled.
2015. okt. 14. 15:02
 4/30 anonim ***** válasza:

Pasiként mondom, hogy nem zavar, ha kicsi melle van egy nőnek. A lényeg az összkép, és a kisugárzás.

Talán meglepő de kifejezetten vonzónak tartom a kisebb mellű nőket.

[link]

[link]

[link]

Hozzájuk képest neked mekkora melleid vannak?

24F

2015. okt. 14. 15:05
 5/30 anonim ***** válasza:

Ha megcsináltatod akkor x év múlva újból kés alá kell feküdnöd mert az implantátumot ki kell cserélni ugyanis lógni fognak a melleid.

Szerintem inkább hagyd természetesre mert nem szép ha lóg és a melltartó levétele után jobban fog csalódnia férfi mint így, kis mellekkel.

2015. okt. 14. 15:06
 6/30 anonim ***** válasza:
Kár pedig! Pasi szemmel, sokkal szebb a kicsi természetes mint a mű!!
2015. okt. 14. 15:09
 7/30 anonim ***** válasza:
Inkább legyen kicsi, mint mű.
2015. okt. 14. 15:15
 8/30 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen a mellem.

2015. okt. 14. 15:15
 9/30 anonim ***** válasza:

Egy nő kis cicivel is lehet izgató és szexi.

Hülyeség, hogy csak a nagy csöcsökre bukunk.

Persze látványos, ha szépen kerekedik a cickó, ahogy egy méretes bráner is látványos egy lánynak ha szép a formája, de beleülni már nem mindenkinek kellemes.

Ugyanaz pepitában. Mit és a nagy mell az első "Hűha!" felkiáltáson kívül?

Volt igazán csöcsös barátnőm vékony sportos alkat és hozzá 100D-s mellek. Elsőre mikor láttam aztán mikor elsőre kézbefoghattam tényleg izgatott, de ez kb a kapcsolatunk legelején hozott egy icike picike plusz szexuális izgalmat, de a vágyamat egyáltalán nem fokozta és később teljesen lényegtelenné vált.

Az összkép a fontos.

Szép arc, kellemes mosoly, nőiesen ívelt alkat, kerek csípő kerek popsi (lehet nagy is!), és a cicinél is egy a lényeg. Legyen formás. És egy igen pici cici is tud formás lenni.

A kis mellnek meg vannak előnyei. Nem mindig kell melltartó, sportnál nem akadályoz annyira mint a nagy. Ne éld meg tragédiaként és ne úgy fogd fel, hogy ettől kevésbé vagy nőies, vagy egyáltalán nő.

Akinek ezért nem vagy elég vonzó az nem is érdemel meg téged.

Nem kell ezen parázni.

2015. okt. 14. 15:16
 10/30 anonim ***** válasza:

Valahogy nem értem a nőket...

Sok, rengeteg dologban sikerült megértenem, ami sokat számít. De a mell dologban nem.

Ha én azt kérdezem magamban, hogy mitől nő egy nő?

Akkor eszembe jut egy csomó olyan dolog, ami belső.

A felelősségérzet és felelősen viselkedés a legmeghatározóbb.

Ha a külső dolgokra...

Talán a mozgás, ami a sajátja. Most gondolj bele, miről tehet valaki, hogy kívül olyan legyen, amilyen? Az arcod alapjában adott, sminkeléssel vagy változtatsz rajta, vagy nem.

A testarányaid, magasságod, szem-hajszín-mellméret-cuncitípus(saláta-e vagy sem) megint csak nem rajtad múlik.

Esetleg hogy ne úgy öltözz, mint egy útszéli, az még rajtad áll.

A nőiességnek vannak külső megjelenítései, de egyáltalán nem az adottságokon múlik.

Gondolj bele és aztán mondj ilyet.

A szépséged meg teljesen relatív.

Ha szép akarsz lenni magad számára, vagy fogadd el magad, hogy te ilyen vagy. Ami persze borzasztó nehéz, vagy csináltass b vagy c méretet, amitől talán egyszerűbben érzed magad jobban.

2015. okt. 14. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!