Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak. Milyen egy jo együttlet szamotokra?
Mi az amit szerettek agyban? Féltett vagy is lehet ;)
Szeretitek huzni a lanyok hajat? Erosen leszoritani oket? Vagy inkabb a finom szex?
Nekem még nem volt olyan partnerem akivel durván csináltuk, nem is vagyok olyan típus, de nem lenne akadálya... Féltett vágy.. az igazat megvallva van.. de nem küldeném így ki az éterbe, ha rákérdezel pm-be leírom talán :D
A finom csípőmozgás, a kis feminin mozdulatok, gesztusok eléggé beindítanak..
Egyes irtam.
Kettes- igen ilyesmire ;)
A jó együttlét olyan, hogy a csaj élvezi, hogy én vagyok a főnök és úgy viselkedik mint egy k..va, akivel mindent meg lehet csinálni.
Pózokat variálva, de aztán kutyában végezve, keményen, hajat tépve, nyakat szorongatva. Legyen kicsit sub a csaj (de mondjuk a legtöbb az, akit már rendesen megba..tak)
Bár egy lépcsőházba belógós, állva, hátulról, gyorsan se..be dugós, ad hoc jellegű menet is közel tökéletes. :) Szeretem az extrém helyeket... 29/F
Nekem inkább a finom stílus jön be, az az együttlét amit szeretkezésnek lehet nevezni.
A lényeg, hogy összhang legyen, figyeljünk egymás rezdüléseire - és ha ebbe belefér a keménykedés, akkor meg hadd szóljon :)
Mindkettőnknek legyen orgazmusa (legjobb egyszerre), bár vannak nők akik csúcspont nélkül is nagyon tudják élvezni.
És utána összebújás, vagy együtt zuhanyzás.
Nincsenek nagy vágyaim.
Legyen vékony a lány, ápolt és ne undorodjon se tőlem, se a szerszámtól és a cucctól se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!