Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti lefeküdnétek egy számotokra szimpatikus nővel?
Figyelt kérdés
Ha jól kijönnétek vele, kimondottan kedvelnétek,de mondjuk külsőre nem lenne száz százakékig az ideálotok (de nem lenne csúnya a nő). És ha ez a nő ajánlaná fel nektek a lehetőséget,élnétek vele?2015. okt. 12. 12:58
1/16 anonim válasza:
igen, ha belsőleg megkedvelem akkor számomra külsőleg is megszépül
2/16 anonim válasza:
Én nekem volt lehetőségem olyanokkal szexelni akik elég szépek voltak, de nem mentem bele, mert nekem ehhez kapcsolat kell...kapcsolatban alap, hogy hűséges vagyok, kapcsolat nélkül meg valahogy nem megy a dolog, több lehetőségem volt, de csak a testem kívánta, nem őrültem meg, hogy "hú de megdugnám", csak testileg éreztem ezt, az agyam nem is gondolt erre...
22F
3/16 anonim válasza:
most is épp ilyen kapcsolatom van, aki külsőben nem épp az ideálom, viszont amúgy meg nagyon jó az összhang.
4/16 anonim válasza:
Ebbe minden pasi belemenne, aki nem, az hazudik, lehet, hogy saját magának is, ha az alábbi két feltétel közül egyik teljesül:
- egyedülálló
vagy
- nem egyedülálló, de nincs lebukás veszélye.
5/16 anonim válasza:
Lefeküdnék mivel nekem csak általában kevésbé dekoratív nők jutnak..
Sőt, sokszor a csúnya lányok is elhajtanak, kiröhögnek, megaláznak.
Egy ronda srác / 24
6/16 anonim válasza:
Bizony volt már ilyen, életem legszebb emléke.
7/16 anonim válasza:
Természetesen. Nem a külső az egyetlen, ami miatt beleszeretsz valakibe.
8/16 anonim válasza:
Természetesen lefeküdnék vele, ha szingli lennék. Azért reménykednék benne, hogy komoly kapcsolat is kialakulna köztünk.
9/16 anonim válasza:
(Amúgy az #1-nek igaza van: ha valaki közelebb áll hozzánk, szebbnek is látjuk. Valami olyasmi állhat a háttérben, mint egyes emlékek módosulása az adott személyhez fűződő érzelmek függvényében.)
10/16 anonim válasza:
Ha vonzónak találom, igen. Ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!