Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti lefeküdnétek egy számotokra szimpatikus nővel?
Figyelt kérdés
Ha jól kijönnétek vele, kimondottan kedvelnétek,de mondjuk külsőre nem lenne száz százakékig az ideálotok (de nem lenne csúnya a nő). És ha ez a nő ajánlaná fel nektek a lehetőséget,élnétek vele?2015. okt. 12. 12:58
11/16 anonim válasza:
nehéz kérdés, nálam már volt alkalom, hogy egy jó fej csaj aki nekem annyira nem jött be (nem csúnya) rám mászott és nemet mondtam.
De volt, hogy valakire én másztam rá, pedig nem volt annyira szép.
Ez szerintem nem kedvelés, inkább, hogy vonzódsz e hozzá. Nekem kell egyetlen egy dolog egy lányban ami miatt vonzódok, ami miatt felkelti az érdeklődésem. Ez lehet hobbi, humor, stílus, beszéde, hangja, bármi, csak valami ami megfog.
Ezen kívül sok lányt kedvelek, de ez nem elég.
12/16 anonim válasza:
Dehogy ! Ilyet ki se találjon senki.
14/16 mikeXxX válasza:
szingliként ha jó fej és valami megfog benne természetesen ! de szerintem mindenki így van vele !
16/16 anonim válasza:
Van rá esély, mert miért ne lenne. Bár azért a szimpatikus jelző szerintem kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!